Θησέας από τα παλιά 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών

Μαγική εμφάνιση του Θησέα, έριξε στο καναβάτσο τον Ηρακλή κερδίζοντας με 3-1 στην Αγριά, πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο βήμα για τη παραμονή στη κατηγορία.

Ο Θησέας μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι και μόλις στο 8′ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτζαθανάσης ευστοχώντας για να γράψει το 1-0. Στο 24′ ήταν σειρά του Ηρακλή να κερδίσει πέναλτι με τον Σταματάκο, να το εκτελεί αλλά ο Κουτσιρίμπας να πέφτει σωστά και να κρατά το 1-0. Στο 42′ ο Θησέας βρήκε δίχτυα και πάλι, με κεφαλιά του Βλάχου μετά από κόρνερ, στέλνοντας την ομάδα του με 2-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής κέρδισε εκ νέου πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά το εκτέλεσε εύστοχα ο Βεζυρτζόγλου και μείωσε σε 2-1 και, αν και πίεσε όσο μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ο Θησέας βρήκε δίχτυα ξανά στις καθυστερήσεις με το Λίτσο να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουιχε, Γκάγκας, Ρακής, Χατζησταμάτης, Βουρδάκης, Τσιανάκας, Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Σιώμος.

 

Ηρακλής Ψαχνών: Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μπατζέλης, Γεωργίου, Ρεπετσάς, Σταματάκος, Ντελέκος, Σπυράκης, Βεζυρτζόγλου, Μήτρου.

 

Φωτο Θεσσαλία

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top