Θεοδώρου σε Localsports: «Από τα πιο δύσκολα που έχω πετύχει»

Ο Μαγνησιακός από χτες πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣΘ ως υπερπρωταθλητής. Ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας, Θάνος Θεοδώρου μίλησε στο Localsports για τη φετινή επιτυχία. Αναλυτικά:

«Μπορεί να έχω ξανακάνει επιτυχίες πρωταθλήματων, κυπέλλων η ακόμη και νταμπλ, αλλά φέτος όλα ήταν πολύ δύσκολα. Με τέτοια αποχή παιχτών για δυο χρόνια περίπου, με συνεχείς απρόβλεπτες απώλειες κάθε εβδομάδα. Χρειαζόταν μεγάλη υπομονή, διαχείριση, αλλά και κάθε απόφαση να την σκεφτείς ξανά και ξανά. Χωρίς εμπειρία και διάθεση, επίμονη και άριστο κλίμα, δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά. Σίγουρα ήταν από τα πιο δύσκολα που έχω πετύχει αφού όλα ήταν οριακά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εκείνο όμως που με ικανοποίησε δίπλα ήταν η ίδια η εξέλιξη πολλών νεαρών παιχτών, σε συνδυασμό με την άνοδο και τον τίτλο του πρωταθλητή. Ήταν μια ιδανική χρόνια για όλους όσους παρέμεναν μέχρι τέλους στον ιστορικό αυτό σύλλογο. Τέλος να πω και κάτι ιδιαίτερο που ήταν και η βάση όλων. Ότι κι αν ζήτησα να γίνει για το καλό της ομάδας και της επίτευξης του στόχου, έγιναν με κάθε υπέρβαση και χωρίς δεύτερη κουβέντα από πλευράς διοίκησης Γκουγκουλια. Κάτι που στις μέρες μας είναι δυσεύρετο στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Η επόμενη μέρα

«Η εμπειρία μου λέει υπομονή για κάποιες μέρες να απολαύσουν όλοι τους τι έχουν καταφέρει. Να ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις για την επόμενη μέρα και να φανεί η πιθανή συνέχεια όλων όσων φέτος έγιναν ιδανικά».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top