Θέμα Localsports | Αφιέρωμα στον Λ. Δενελάβα

Ο 40χρονος πλέον έμπειρος επιθετικός Λευτέρης Δενελάβας, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, μετά από μια γεμάτη καριέρα με παρά πολλά γκολ, καθώς και χωρίς καμία κόκκινη κάρτα.

Το Localsports ως ελάχιστο φόρο τιμής στο ποδοσφαιριστή, μίλησε με συμπαίκτες, αντιπάλους και φίλους του Λευτέρη. Αναλυτικά:

Στέργιος: Εξαιρετικός χαρακτήρας

Ο φίλος του, και έμπειρος τερματοφύλακας Στεργιος Γραντας ανέφερε:

«Εξαιρετικός χαρακτήρας χωρίς κακία, όπως και όλη η οικογένεια του. Ποτέ αρνητικός και πάντα με χιούμορ. Για το σκοράρισμα δεν έχω να πω κάτι, μιλάνε οι αριθμοι. Έχω φάει πολλά γκολ, αλλά και έχει βάλει για μένα πολλά γκολ. Φυσικά, ποτέ απουσία από προπόνηση».

Χάνος: Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα


Ο έμπειρος μέσος Χάνος, μίλησε και για το κοινό πέρασμα από τον Πυρασο:

«Από τα καλύτερα παιδιά και συμπαίχτες που έχω γνωρίσει. Δεν έδωσε ποτε δικαίωμα σαν ποδοσφαιριστής, περασαμε 1,5 χρόνο μαζί, κάναμε ένα Νταμπλ και μια άνοδο στη Γ’ εθνική με Πύρασο»!

Ν. Δενελάβας: Respect 

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει ο αδερφός του και συνοδοιπόρος στο μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρα, Νίκος. Αναλυτικά:

«Με τον Λευτέρη εκτός από αδέρφια υπήρξαμε και συμπαίκτες σε 5 διαφορετικές ομάδες (Ιάσων Άλλης Μεριάς, Θησέας, Σαρακηνός, Αμπελιά, Τοξότης). Παρά πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δεινός σκόρερ που δύσκολα βρίσκεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σαν χαρακτήρας ήταν ένα τρομερά πολύ καλό παιδί και ήρεμο και πάντα όπου και να ήταν είχε την αγάπη και τον σεβασμό των συμπαικτών του. Σίγουρα θα μπορούσε να έχει παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο.
Respect!!!!

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top