Η 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ με μια ματιά

Ολοκληρώθηκε και η 6η αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας, μετά από έξι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Δείτε αναλυτικά όσα έγιναν αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά:

ΑΕ 2002 – Μυρμηδόνες 4-2

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Στέργιου Σιαμετη, η οποία κέρδισε την αντίστοιχη των Μυρμηδωνων με 4-2 και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι στο 14′ άνοιξαν το σκορ με τον Στουμποβίκο που έκανε το 1-0. Η ΑΕ 2002 είχε ένα εκρηκτικό εξαλεπτο, και στο 57′ έκανε το 2-0 με τον Παριση, στο 59′ το 3-0 ο Κουρτι, και στο 61′ ο Στουμποβίκος το 4-0. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενουμενοι μείωσαν στο 82′ με τον Δήμο και στο 84′ ο Μαντζαρης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Αγχίαλος – Δάφνη 4-0

Συνέχισε το έργο της και να εκπλήσσει η Αγχίαλο που κέρδισε και τη Δάφνη με 4-0 και έκανε τη πέμπτη συνεχόμενη νίκη. Η Αγχίαλος άνοιξε το σκορ γρήγορα, μόλις στο 4′ με τον Θάνο να κάνει το 1-0. Στο 23′ ο Ζαφειριου κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Γουτσιος και έκανε το 2-0,που έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Καρρος έκανε το 3-0 στο 51′ και στο 74′ ο Ζαφειριου διαμόρφωσε το τελικό 4-0, ενώ ο Μαγιογλου σημάδεψε το δοκάρι στο 86′.

Τοξότης – Αστέρας 3-1

Μεγαλη νίκη πήρε ο Τοξότης, κερδίζοντας τον Αστέρα που διαμαρτυρηθηκε έντονα από το διαιτητή της αναμέτρησης για περιστατικό που έγινε την ώρα του αγώνα.

Ο Τοξότης, στο 24′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που έκανε το 1-0, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου το 2-0 έκανε ο Χονδρογιαννης. Στην επανάληψη ο Σαρρης πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το 3-0 στο 55′  με τον Χαλιμουρδα να μειώνει στο 78′ κάνοντας το τελικό 3-1.

Σαρακηνός – Σκιάθος 1-1

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Σαρακηνός και Σκιάθος στην μεταξύ τους αναμέτρηση το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν στο 28′ με τον Α. Μπαμπα να κάνει το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Σαρακηνός με τον Γιαμαλη στο 45+2, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Αίας – Αγία Παρασκευή 2-0

Διεύρυνε το νικηφόρο σερί ο Αίας, που πέρασε και το εμπόδιο της Αγίας Παρασκευής και έμεινε η μόνη ομάδα που έχει μόνο νίκες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Θ. Κατσιαβρια στο 24′ για να έρθει το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα με τον Α. Αραπιτσα, ενώ δοκάρι είχε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος.

Πρωτεσίλαος – Ρήγας 1-0

Σπουδαίο τρίποντο πήρε ο Πρωτεσιλαος στην έδρα του, καθώς υποχρέωσε σε ήττα τον Ρήγα, ενώ μεσοβδόμαδα τον άφησε και εκτός κυπέλλου.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 88′ ο Θοδωρής Κορκος σε έξαλλα πανηγύρια για τη νίκη της ομάδας.

7η αγωνιστική

Μυρμιδόνες-Αστέρας Ριζομύλου

Σκιάθος-ΑΕ 2002

Δάφνη-Τοξότης

Ακρόπολη Σέσκλου-Σαρακηνός

Πύρασος-ΦΘ Αγχίαλος

Ρήγας Φεραίος-Αγία Άννα

Αγία Παρασκευή-Μακρινίτσα

Πρωτεσίλαος-Αίας Σούρπης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top