Ηττήθηκε στη Ξάνθη ο Διαγόρας με 2-0

Ήττα με 2-0 για τον Διαγόρα στο πρώτο του παιχνίδι στα μπαράζ ανόδου στην Ξάνθη από τον τοπικό Ορφέα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoff για την ανόδου στη Superleague 2.

Ο Διαγόρας μπήκε δυνατα στο πρώτο εικοσάλεπτο θέλοντας να δημιουργήσει φάσεις και να βρει κάποιο γκολ και ένα σουτ του Μπλέντι στο 16’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή που πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 29’ «άναψαν» τα αίματα καθώς αψιμαχία ανάμεσα σε Κυριτση και Κατρανιτσα έφεραν εντάσεις στο παιχνίδι. Οι δυο τους τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα. Δυο κεπτα αργότερα ο Κυριτσης έκανε δυνατό τάκλιν στον ίδιο αντίπαλο και ο διαιτητής του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, σηκώνοντας αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους. Έτσι, από νωρίς έμεινε με παίκτη λιγότερο ο Διαγόρας.

Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε στα μέγιστα ο Ορφέας και με παίκτη παραπάνω, ήρθε στο γκολ όταν στο 39 όταν ο Νίκος Μελισόπουλος έλαβε ασίστ απ τον αδερφό του και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Χαλίλ στο 50’ απείλησε με κεφαλιά, όμως ο Αποστολίδης ήταν σταθερός ακόμη μια φορά.

Στο 68’ ήρθε το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους, όταν ο Χαλίλ πήρε τη μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή πέρασε τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, που πανηγύρισαν έξαλλα οι γηπεδούχοι τη πρώτη τους νίκη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπάμπης Χατζημεστής):Γιουργούσης, Χασάνογλου, Κατρανίτσας, Παπαδόπουλος, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(93′ Κιολείδης), Βουλγαρίδης, Μελισσόπουλος Ν.(60′ Πασχαλάκης), Τορομανίδης(86′ Σουκρήογλου), Μελισσόπουλος Αλ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ(Στέλιος Αρσένος):Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος, Σπαθής, Ναουμίδης, Ζενούνης(65′ Κόφφας), Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ.(83′ Σιόβας), Αναστασίου Αλ.(71′ Καραμανλής), Παπαγεωργίου(71′ Κουβελάς), Μπλέντι Μούτσα(83′ Αλεξίου)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top