Ζενούνης: Μοναδικός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Διαγόρας, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής με τον ΑΟ Υπατου, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι με τον Θησέα για την 7η αγωνιστική.

Ο έμπειρος μέσος του Διαγόρα, Κωνσταντίνος Ζενούνης, μιλά αποκλειστικά στο <<Localsports.gr>> για τους στόχους της ομάδας και για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Μπορεί μόλις ξεκίνησε η χρόνια ο κύριος στόχος μας να ήταν η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της παραμονής και η τοποθέτηση μας ψηλά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δεδομένου των συνθηκών και της ολικής εξέλιξης του πρωταθλήματος, πλέον ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και αποτελεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πιστεύω πως πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι. Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα το όποιο θεωρώ οτι θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στον στόχο μας. Εμεις από τη πλευρά μας θελουμε το απόλυτο των νικών σε όλες τις αγωνιστικές για να παραμείνουμε στην κορυφή. Τώρα όσο αναφορά τον αγώνα της Κυριακής, είναι ένα τοπικό ντέρμπι, με τις όποιες αντιπαλότητες υπάρχουν. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top