Εύκολα ο Πύρασος τον Σαρακηνό

Σε εύκολη νίκη μετέτρεψε το ματς με το Σαρακηνό ο Πύρασος, κερδίζοντας τον με 3-0.

Στο 5’ ο Σαρακηνός απείλησε και ο Αραμπατζής με σουτ βρήκε σε σώματα αντιπάλων. Στο 12’ ο Σαρακηνός είχε τη κατοχή της μπάλας, με τον Γιαμαλή να πασάρει σε αντίπαλο, ο Αραπίτσας να δίνει στον Βλάχο, με τον ψηλόσωμο επιθετικό να πλασάρει αριστουργηματικά στην απέναντι πλευρά και να ανοίγει το σκορ.

Ο Πύρασος είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο από τα πλαγια. Λίγο αργότερα στο 39’ ο Παπαδόπουλος σέντραρε από τα πλάγια, ο Μοράλες πήγε να διώξει με κεφαλιά όμως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σαρακηνός ξεκίνησε με μοναδική ευκαιρια να μπει ξανά στο ματς, όταν ο Αραμπατζής έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Αγγελή που δεν έκανε σωστή επιλογή στο τελείωμα.

Στο 67’ ο Αραμπατζής εκτέλεσε φάουλ που πέρασε πάνω από τη εστία. Δυο λεπτά αργότερα ο Καλαμάτας σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα απο την εστία του Κεφαλά.

Στο 73’ ο Αραπίτσας σούταρε και ο Κοντογιαννης έδιωξε σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση εκτέλεσε κορνερ ο Παπαδόπουλος, η μπαλα «κόλλησε» στη περιοχή και ο Μιχόπουλος έκανε το 3-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη.

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top