Ετοιμάζεται για Αγία Άννα η Δήμητρα

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Δήμητρας για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Αγία Άννα.

Κρίσιμο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς, η καθεμία για το δικό της λόγο. Από τη πλευρά τους, οι πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τελευταίων πέντε αγωνιστικών, και ταυτόχρονα να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία και στο κόλπο της ανόδου.

ΦΟΡΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Προέρχεται από ένα σερί, με νίκη με Πύρασο 4-2, νίκη με Δάφνη 0-1,νίκη με Αίαντα 1-5, 0-0 με Σαρακηνό και νίκη εκτός έδρας με Ακρόπολη 0-2.

ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως οι ήττες που έχει φέρει στο πρωτάθλημα, είναι όλες εκτός έδρας, καθώς στην έδρα της, η Δήμητρα μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Σαρακηνό, έχοντας έτσι βασικό παράγοντα για τις νίκες την έδρα του.

ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΑ

Σίγα σιγά με τον καιρό τα αρκετά προβλήματα απουσιών που <<έπεσαν>> στη Δήμητρα αρχίζουν να μειώνονται καθώς ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές επανήλθαν στις προπονήσεις.

Εδώ και δύο εβδομάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις Κατής και Κοντοβάς, με τον Κοντοβά να επιστρέψει μετά από καιρό στην εντεκάδα στο παιχνίδι με την Ακρόπολη, ενώ ο Κατής μπήκε ως αλλαγή στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Επίσης, στην διάθεση του κ. Ανδρωνά θα είναι και ο Στεργίου καθώς μετατέθηκε στην Αγχίαλο για τη στρατιωτική του θητεία.

ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΑΠΩΝΤΕΣ

Μπορεί να έχει αρκετές επιστροφές ο Μιχάλης Ανδρωνάς που να τον κάνουν να έχει περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, υπάρχουν όμως και οι συνηθισμένες απουσίες της ομάδας, καθώς ο Θανάσης Παπαδόπουλος συνεχίζει το δρόμο της αποκατάστασής του, ενώ από την άλλη πλευρά ο Τιμπλαλέξης βρίσκεται στα πρόθυρα της επέμβασης, έτσι ώστε να επανέλθει στο μέλλον.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ FULL

Μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και ταυτόχρονα και καλά αποτελέσματα, η ομάδα έχει αποκτήσει καλή ψυχολογία και στο στρατόπεδο των <<πρασίνων>> υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και πίστη για ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στη πρώτη τριάδα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top