Επεισοδιακή νίκη για Πανιώνιο – μηνύσεις και εντάσεις

Μετά από ένα επεισοδιακό ματς με εντάσεις, εισβολή φιλάθλων και εικοσάλεπτη διακοπή ο Πανιώνιος κέρδισε με 3-1 τις Μικροθηβες. Καταδικάζει κάθε μορφή βίας αναφέρει ο Πανιώνιος στο δελτίο τύπου. Αναλυτικά:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ (3-1) ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ”ΤΡΟΧΙΑ” ΑΝΟΔΟΥ!!!
Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ΕΠΣΘ ο Πανιώνιος επιβλήθηκε δύσκολα των Μικροθηβών με σκορ 3-1 στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας.
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους (45′) μετά από πάσα του Κιπτίου ο Φούκης με προβολή άνοιξε το σκορ για τους κυανέρυθρους.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 40′ με σέντρα σουτ του Κιπτίου,ενώ ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σχώρη που απομάκρυνε σωτήρια με τα πόδια.
Στην επανάληψη και μόλις στο 47′ ο Σταυραντώνης με σουτ έκανε το 2-0.Από την άλλη οι Μικροθήβες απώλεσαν πολύ καλή ευκαιρία σε σουτ εκτός περιοχής του Δραγνή στο 69′,ενώ ένα λεπτό αργότερα (70′) αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γκαραβέλη,αλλά ο Μπαλιού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Όμως οι Μικροθήβες μείωσαν στο 71′ σε 2-1 με έξοχο σουτ του Κυριέρη,αλλά στο 82′ ο Καπάκης διαμόρφωσε το 3-1 σε κενό τέρμα από κάθετη του Κιπτίου.
Στο 75′ έγινε σύρραξη και συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί και να ξεκινήσει με 25λεπτη καθυστέρηση.
Σύσσωμη η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας και με ομόφωνη απόφαση της καταδικάζει κάθε μορφής βίας από όποια πλευρά κι αν προέρχεται.
Επίσης,οι διοικούντες του Πανιωνίου καταδικάζουν την εισβολή ”φιλάθλου” στο γήπεδο,ο οποίος δεν έφερε διακριτικά της ομάδας μας και δεν έχει καμία σχέση με τον ιστορικό μας σύλλογο,ενώ θα υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων!!!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Μπαλιού,Ζάγκας,Σταμάτης(66’Χαλκίδης),Δημητρίου,Μαρούφ,Καρακώστας,Κιπτίου,Σφάκας(66’Καμηνιώτης),Καπάκης(83’Ι.Φώτου),Φούκης(83’Παπαστεργίου),Σταυραντώνης(68’Δαμασιώτης).
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ:Σχώρης,Γκόλιας(71’Δράκος),Κόκκαλης,Πορταρίτης(57’Γκαραβέλας),Παπανίκος,Κυριέρης,Δράγνης,Λανάι(57΄Νιφόρος),Ρεφουγιάτι(57’Παπαχρήστος),Σταντζούρης.
Επιμέλεια:Γραφείο Τύπου
ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1986

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top