«Είναι τρελός ο βιονικός»

Τι και αν βαδίζει στο 39ο έτος της ηλικίας του; Ο βιονικός Παναγιώτης Κοντοβάς έχει τη μεγάλη τρέλα για το ποδόσφαιρο μέσα στο αίμα του και το αποδεικνύει.

Ο αρχηγός του ΓΣΑ είχε το απόλυτο των συμμετοχών με την ομάδα του Αλμυρού, στην επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας του Κώστα Ρεππου. Φέτος κατέγραψε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκοράροντας 9 τέρματα, και μια συμμετοχή στο κύπελλο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον έμπειρο επιθετικό.

Μέλος πλέον και των Επιλέκτων Μαγνησίας, έδινε το παρών στις αναμετρήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ δεν έλειψε από την ομάδα Αεροπορίας, λόγω της εργασίας του.

Με το ημερολόγιο να γράφει 25 Ιουνίου και τους περισσότερους παίκτες των ομάδων να απολαμβάνουν το καλοκαίρι, τις διακοπές τους και τη ξεκούραση πριν τη προετοιμασία με τις ομάδες τους, ο 39χρονος Κοντοβάς αγωνίστηκε στο φιλικό Επίλεκτοι Καλών Νερών εναντίον Επιλέκτων Θεσσαλίας, ενώ αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου θα αγωνιστεί στη Τρίπολη για τον τελικό των ομάδων Αεροπορίας, διεκδικώντας τον τίτλο.

Το λέει η ψυχούλα του «μεγάλου» Κοντοβά, ενώ μη ξεχνάμε ότι πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του, τον Αλμυρό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top