Δώδεκα ανανεώσεις για το Σαρακηνό

Ο σχεδιασμός στο στρατόπεδο των <<κοκκινόμαυρων>> για την νέα αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει, ενώ από χτες υπήρξε το πρώτο κύμα ανανεώσεων, για να προστεθεί σήμερα ακόμη μια ανανέωση. Να θυμίσουμε, πως ο Σαρακηνός τη φετινή χρονιά ήταν οδηγός στο τιμόνι της Α’ κατηγορίας για κάτι παραπάνω από έναν γύρο, αλλά στο τέλος δε κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα.

Χτες, Κυριακή η ομάδα του Σαρακηνού ήρθε σε συμφωνία με έντεκα ποδοσφαιριστές για την ανανέωσή τους με την ομάδα και αυτοί είναι οι: Γράντας, Κοντογιάννης, Μαστακούλης Γιώργος, Μαστακούλης Ανέστης, Γιοβάνης, Στύλας, Γιαμαλής, Κωνσταντάκος, Αντωνίου, Δημόπουλος, Σούμα Αλ Χασάν.

Ενώ σήμερα στην εντεκάδα αυτή προστέθηκε και ο Βαγγέλης Τσιουρής που ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του συλλόγου και θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Τέλος, στα μέσα της εβδομάδας αναμένονται να υπάρξουν και νεότερες ανανεώσεις, ενώ δε θα είναι απίθανο να δούμε και τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των <<ροσονέρι>>.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top