Δυσκόλεψε και τον Μαγνησιακό η Αγχίαλος – συνέχισε το σερί

Συνέχισε το νικηφόρο σερί ο Μαγνησιακος, κερδίζοντας με 3-1 την αξιόμαχη Αγχίαλο που πάλεψε, ενώ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο το τελευταίο εικοσάλεπτο. Παράπονα για το διαιτητή Τασιόπουλο και από τις δυο πλευρές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αγχίαλο να αιφνιδιάζει το Μαγνησιακό, καθώς προηγήθηκε με τον Σίμο στο 18’ για το 0-1, με τον Μαγνησιακό να ισοφαρίζει στο 24’ με τον Ξιώνη.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο να κυριαρχήσουν, κράτησαν τη μπάλα στα πόδια τους, χωρίς καλή τελική μέχρι τη στιγμή της αποβολής του Πρίφτι στο 60’ που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου. Στην συνέχεια ο Μαγνησιακός βρήκε γκολ μετά από κορνερ και δυνατή κεφαλιά του πολύπειρου Βέρτζου που σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια τα δίχτυα για το 2-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, τα αίματα άναψαν ξανά, όταν σε μια ανύποπτη φάση ο Γρηγοριάδης έπιασε τη μπάλα, με το Χαλιμούρδα να «απλώνει» το πόδι, και το τερματοφύλακα να διαμαρτύρεται, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή σύρραξη και τον Χαλιμούρδα να βρίσκεται στο έδαφος, με την Αγχιαλο να ζητά τη κόκκινη του αντιπάλου τερματοφύλακα, με τον διαιτητή του δείχνει κίτρινη. Στο 83’ ο Μαγνησιακος κέρδισε πέναλτι για χέρι, με τον Παπαδόπουλο να Το εκτελεί εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, με τον Μαγνησιακό να παραμένει στη κορυφή μαζί με την Αγία Άννα.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top