Διεθνή συνεργασία και δύο προσθήκες για την ΑΕΔ

Διεθνή συνεργασία ανακοινώθηκε από την ομάδα της ΑΕ Διμηνίου, με τη Ρουμάνικη ΦΚ Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Επίσης, η ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου πρόσθεσε δύο ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της.

Ας δούμε αναλυτικά τις ανακοινώσεις της ομάδας…

Η ανακοίνωση για τη διεθνή συνεργασία:

Η ΑΕ Διμηνίου Ιάσων – Κεραυνός ανακοινώνει συνεργασία με τη ρουμανική ομάδα ΦΚ Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Συγκεκριμένα θα δοθεί σειρά φιλικών παιχνιδιών με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Ακαδημίας μας, ενώ η ΑΕΔ είναι καλεσμένη στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς σε τουρνουά στις εγκαταστάσεις του ρουμανικού συλλόγου. Αντίθετα η Ακαδημία του ρουμανικού συλλόγου θα βρεθεί στον Βόλο, φιλοξενούμενη της ΑΕΔ τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα είναι μια ρουμανική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα από την Κραϊόβα. Είναι η πρώτη ρουμανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1982-83. Το 1991 η ομάδα διαλύθηκε. Στη θέση της δημιουργήθηκε η ΦΚ Ο Κραϊόβα 1948 η οποία διαλύθηκε το 2011. Το 2013 ο αθλητικός σύλλογος Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα αναδημιούργησε το ποδοσφαιρικό του τμήμα.

Η ανακοίνωση για τις δύο προσθήκες:

Παίκτες της ΑΕ Διμηνίου Ιάσων – Κεραυνός είναι ακόμη δύο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Δημήτρης Καμένος και Θάνος Τσουκαλάς. Ο Δημήτρης Καμένος έχει γεννηθεί στις 15-11-2001 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Προέρχεται από την Ακαδημία του Ερμή με τον οποίο συμμετείχε σε Β’ και Γ’ ΕΠΣΘ. Ο Θάνος Τσουκαλάς έχει γεννηθεί στις 24-3-2001 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού Μπακ. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ερμή με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Η ΑΕΔ καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές και τους εύχεται υγεία και πραγματοποίηση των στόχων τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top