ΓΣΑ – Αίας pregame και δηλώσεις προπονητών

ΓΣΑ και Αίας θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Στάδιο Αλμυρού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ του Β’ ομίλου.

Ο ΓΣΑ, έχει ξεκινήσει με ισοπαλία στη πρεμιέρα 0-0 με το Πρωτεσίλαο και έκανε το ρεπό στη δεύτερη αγωνιστική, ενώ ο Αίας από τη πλευρά του ξεκίνησε με ρεπό και στη δεύτερη αγωνιστική ξεκίνησε με ευρεία νίκη με σκορ 7-0 επί των Μυρμηδωνων.

Ο Κώστας Ρέππος, για τους γηπεδούχους δεν υπολογίζει τον Μπαράκου λόγω τραυματισμού, ενώ περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να εκδοθεί το δελτίο του Χριστοφορίδη για να μπει και αυτός στην αποστολή του αγώνα.

Ρεππος: «Ο Αλμυρός θα παίζει πάντα για την νίκη»

Ο νεος τεχνικός του ΓΣΑ, ανέφερε στο Localsports για το ντέρμπι της Κυριακής:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν έμπειρο και δυνατό αντίπαλο. Εμείς είμαστε σε περίοδο που προσπαθουμε να μονταρουμε και να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα με νέα και ταλαντούχα παιδιά της περιοχής κυρίως. Ο Αλμυρός είναι όμως πάντα Αλμυρός και θα παίξει για τη νίκη».

Στο στρατόπεδο του Αίαντα, οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τον αμυντικό Πλαβο, τον Εύθυμη Ξηροκωστα. Αμφιβολοι είναι οι Κατσιαβριάς Θ. και Μακανίκας λόγω τραυματισμού στο προηγούμενο παιχνίδι , ενώ μέχρι τελευταία στιγμή περιμένουν τον νεαρό στρατευμένο Κ. Κατσιαβριά.

Ανδρωνας: « Σεβόμαστε τον αντίπαλο, μπορούμε να κερδίσουμε».

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς για τη κυριακάτικη αναμέτρηση δήλωσε στο Localsports.gr:

Ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι για την ομάδα μας απέναντι στον Γυμανστικο σύλλογο Αλμυρού. Μια ομάδα που κάνει μια νέα αρχή με νέα παιδιά με φιλοδοξίες αλλα και με κάποιες έμπειρες μονάδες που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΓΣΑ έχει βαριά φανέλα, τον σεβόμαστε πολύ, αλλά αν εμείς παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι πιστεύω στο τέλος παρά τις οποίες ελλείψεις θα έχουμε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την νίκη. Εύχομαι να το επιτρέψουν κ οι καιρικές συνθήκες, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο παιχνίδι πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top