Βροχή τα γκολ στην Αγχίαλο 4-5 η Δήμητρα

Στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη χτες (7/9) στο γήπεδο Αγχιάλου έπεσαν βροχή τα γκολ ανάμεσα στη τοπική Αγχίαλο και την Δήμητρα Ευξεινούπολης. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη με σκορ 4-5.

Σίγουρα και τις δύο ομάδες θα πρέπει να τις προβληματίζει η αμυντική τους λειτουργία, αλλά να και να τις ευχαριστεί η επίθεσή τους καθώς βρήκαν εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Πώς παρατάχθηκαν

Η ενδεκάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου με ένα σύστημα 4-1-2-3

Η πρώτη ένδεκα του Μιχάλη Ανδρωνά με σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο αγώνας

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας ξεκίνησε και με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού η Δήμητρα άνοιξε το σκορ με τον Χρήστο Κλουκουτάρα κάνοντας το 0-1.Στη συνέχεια στο 8ο λεπτό ο Κοντοβάς έκανε το 0-2 με τη Δήμητρα να δείχνει καταιγιστική, αλλά με την αντίπαλη ομάδα να μη το βάζει κάτω. Αναλυτικά, η Αγχίαλος είχε σε καλή ημέρα τον επιθετικό της Καραγιώργο, καθώς με τρία προσωπικά του τέρματα (25, 31, 38) ανέτρεψε το σκορ και έβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας χατ-τρικ.  Στο 40 ήρθε η άμεση απάντηση από τους πράσινους με τον έμπειρο αμυντικό Σταμάτη Καρρά να ισοφαρίζει και να φέρνει το ματς στα ίσια και πάλι, με το 3-3 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Αγχίαλος πέρασε εκ νέου μπροστά στο σκορ μετά από αυτογκόλ από παίκτη της Δήμητρας. Στο 65′ ο Θωμα’ί’δης έκανε το 4-4 ενώ στο 72ο λεπτό ο Κοντοβάς πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 4-5 και χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα του σε αυτό το πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο πλευρές.

 

Ανδρουτσόπουλος: <<Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη προσωπικότητα>>

Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη προσωπικότητα απέναντι σε ένα αντίπαλο τρομερού επιπέδου, ειδικά στην επιθετική του γραμμή. Τους βάλαμε μεγάλο πρόβλημα με την επιθετική μας ισχύ ενώ κάτι ανάλογο κατάφεραν και εκείνοι σε μας.  Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας με την ευχή να έχουμε όλους τους παίκτες μας υγιής με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Επόμενο ισχυρό τεστ τη Τετάρτη με τον Σαρακηνό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top