«Βράζει» και η Σκόπελος για τη διαιτησία

«Βράζει»  η ομάδα της Σκοπέλου με τη διαιτησία του τελευταίου αγώνα, βγάζοντας ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Έπειτα από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 24/02/2023 με την ομάδα της Α.ΠΟ.Β. στο Ε.Α.Κ. και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, για μία ακόμα φορά είμαστε αναγκασμένοι να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση διαμαρτυρίας, γιατί πλέον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε εξαρχής ότι η ανακοίνωση αυτή δεν απευθύνεται προς καμία αντίπαλη ομάδα της κατηγορίας, αλλά είναι μόνο ως προς την αντιμετώπιση που έχουμε από την πλευρά της διαιτησίας στα περισσότερα παιχνίδια μας.

Από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και στο προχθεσινό παιχνίδι μας έχουν γίνει 8 πέναλτι, τα οποία είναι και σε βίντεο, από τα οποία τα 4 εξ αυτών ήταν με τον συγκεκριμένο διαιτητή που μας διαιτήτευσε στο τελευταίο παιχνίδι, τον Σακκά Δ.

Όσον αφορά το προχθεσινό παιχνίδι έχουμε να καταγγείλουμε την ειρωνική στάση του πρώτου διαιτητή Σακκα Δ. καθώς και του Α’ βοηθού Σακκά Π. σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιλώντας απαξιωτικά προς τους παίκτες και τους αξιωματούχους της ομάδας μας, με αποκορύφωμα την εξύβριση του προπονητή μας από τον Σακκά Π., ο οποίος λόγω της αστείας τιμωρίας στο προτελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου ήταν στη κερκίδα και παρακολουθούσε τον αγώνα, λέγοντας του τη φράση “αντε γ**** σου ρε μ****”. Ο τερματοφύλακας μας βλέποντας το γεγονός είπε στον επόπτη τη φράση “πρόσεξε, σε βλέπω τι λες” και γι’ αυτόν τον λόγο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα με υπόδειξη του επόπτη προς τον διαιτητή και στα επόμενα 5 δευτερόλεπτα ξανά με τον ίδιο τρόπο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, αφού του είπε ξανά “σε βλέπω τι κάνεις σήμερα”.

Επίσης, το δεύτερο γκολ της αντίπαλης ομάδας ξεκινάει με υποδοχή της μπάλας με το χέρι αποκτώντας πλεονέκτημα, παρότι ο διαιτητής και ο επόπτης ήταν δίπλα από τον παίκτη που έκανε την παράβαση.

Μετα τη λήξη του αγώνα και αφού πήγε ο αρχηγός μας να υπογράψει το φύλλο αγώνος, έκανε ερώτηση προς τον επόπτη Σακκά Π. για το αν έχει το δικαίωμα ο ίδιος από τη θέση που έχει να βρίζει φιλάθλους, προπονητές ή ακόμα και παίκτες.

Η απάντηση που έλαβε ο αρχηγός μας ήταν ότι αυτός έχει το δικαίωμα να το κάνει και δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα. Αυτό οδήγησε τον αρχηγό μας και μετά την ανάγνωση του φύλλου αγώνος να μην το υπογράψε, καθώς τα περισσότερα από τα όσα διάβασε ήταν ψευδή (μυθοπλασίες, για να δικαιολογήσουν τις πράξεις και τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι).

Περιμένουμε ότι ένα τέτοιο περιστατικό εξύβρισης προς τον προπονητή μας δεν θα μείνει ατιμώρητο, καθώς θεωρούμε ότι, όπως τιμωρούνται παίκτες, προπονητές και αξιωματούχοι ομάδων, το ίδιο θα έπρεπε να τιμωρούνται και οι διαιτητές.

Ευελπιστούμε από εδώ και πέρα η αντιμετώπιση που θα έχουμε από τη διαιτησία να είναι ίση με τις αντίπαλες ομάδες».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top