Βάζει ακόμη γκολ ο Σαρακηνός 7-2 τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Σε φιλικό που διεξήχθη σήμερα στο Βασδέκειο, ο Σαρακηνός επικράτησε με 7-2 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ασταμάτητη έδειξε η επιθετική γραμμή της ομάδας η οποία μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα όποτε της δινόταν η ευκαιρία.

Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη στο 16ο λεπτό με τον Κώστα Φλίγκο να κάνει από κοντά το 1-0 και να ανοίγει το σκορ. Ο Σαρακηνός συνέχισε την πίεση και έχασε ευκαιρίες με σουτ του Ρέλλου, Τζήκα και Τσιουρή, με τον τελευταίο στο 36ο λεπτό να κάνει το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζιώγας εκτέλεσε φάουλ για τον Αχιλλέα το οποίο κόντραρε, με αποτέλεσμα ο Σαρακηνός να βγάλει γρήγορη αντεπίθεση με πάσα στο Φλίγκο ο οποίος με μία επαφή έκανε “τακουνάκι” και έβγαλε σε θέση βολής τον Τζήκα, ο οποίος πέρασε εντυπωσιακά τον αντίπαλο πορτιέρο και έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη του δευτέρου μέρους, συνέχισε το καλό του πρόσωπο ο Σαρακηνός, καθώς στο 48 μετά από ένα μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας έδιωξε και στην απόκρουση βρέθηκε μόνος ο Ρομάριο ο οποίος έκανε σε κενή εστία το 4-0. Στο 63′ και πάλι ο Ρομάριο έκανε το 5-0, ενώ στο 69 ο Τζήκας βρέθηκε αντιμέτωπος μόνο με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα, τον οποίο και κέρδισε με δυνατό σουτ για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 6-0. Στην αμέσως επόμενη ευκαιρία ο Αχιλλέας απάντησε με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από τη περιοχή, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Γράντα.

Στο 75′ ο Ρομάριο και πάλι σκόραρε για να πετύχει το τρίτο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το χατ-  τρικ κάνοντας έτσι το 7-1. Δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Ζιώγας με κοντινό πλασέ μέσα από τη περιοχή κέρδισε το Γράντα διαμορφώνοντας το τελικό 7-2.

Photo: Enxhi Basha

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top