Α. Κούρτογλου: Το ενδιαφέρον της Δήμητρας, των άλλων και ο πρώτος λόγος που έχει η ΑΣΑ

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου ήταν ο προπονητής που οδήγησε την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς και την άνοδο ως πρώτη στον όμιλο των μπαράζ ανόδου.

Όπως ήταν λογικό, μετά από μια τέτοια εμφατική χρονιά με επιτυχίες, αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έστρεψαν αμέσως τα βλέμματα πάνω στον νεαρό φιλόδοξο προπονητή της ΑΣΑ.

Μια από αυτές είναι η Δήμητρα Ευξεινούπολης, η οποία δήλωσε το ενδιαφέρον της για τη θέση του προπονητή, έτσι ώστε να οδηγήσει αυτός και να σχεδιάσει την ομάδα για να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πέρα από την Δήμητρα, ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες ομάδες της κατηγορίας, έτοιμες να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον τεχνικό, όμως με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του Localsports.gr ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα την Αναγέννηση.

Πιο συγκεκριμένα η μεριά του προπονητή και η πλευρά της διοίκησης της ΑΣΑ θα συζητήσουν για το μέλλον και δεν αποκλείεται ο προπονητής να καθίσει δίπλα από τον Περικλή Αμανατίδη σε ρόλο βοηθό προπονητή στην νέα Superleague 2, που σίγουρα θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τον νεαρό προπονητή.

Όλα αυτά θα τα μάθουμε σύντομα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top