Α’ ΕΠΣΘ (Playoffs): Αίας – Τοξότης 2-2

Με ισοπαλία ξεκίνησαν στο ειδικό πρωτάθλημα των playoffs ο Αίας και ο Τοξότης με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2, με το Τοξότη όπως εξελίχθηκε το ματς να πραγματοποιεί μεγάλη επιστροφή στην αναμέτρηση.

Ο Αίας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, και βρέθηκε να προηγείται με διαφορα δυο τερμάτων μέχρι το 25’. Πιο συγκεκριμένα στο 17’ ο Κατσιαβριάς έβγαλε ασίστ στον Ράπτη που με σουτ άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους. Στο 22’ ο αρχηγός Κατσιαβριάς μετά από σέντρα του Βούλγαρη, κοντρόλαρε τη μπαλα και με σουτ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τοξότης έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Νταγκούλης. Στο 67’ μετά από ωραία συνεργασία ο Μάστορας πλάσαρε όμορφα για να μειώσει σε 1-2. Στο 90’ ο Πλαβός έκανε πέναλτι στον Σιγαλάκο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σκλαπάνης, ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν το τελικό σκορ.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Χουλιαράς, Γ. Ξηροκώστας (70’ Παπανικολόπουλος), Πλαβός, Βούλγαρης, Κ. Κατσαβριάς (70’ Κάβουρας), Ράπτης, Μπιρτσάι, Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς (55’ Μακανίκας).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Σιγαλάκος (88’ Κατσικαδάμος), Παναγιώτου, Νταγκούλης, Ιωάννου,Ακριβούσης, Μπραχόλι, Σκλαπάνης, Δενελάβας (89’ Γιωτόπουλος), Μάστορας, Σαββίδης (46’ Γκίνης).

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top