Α’ ΕΠΣΘ: Το pregame της 13ης αγωνιστικής

Ήταν 19 Δεκεμβρίου όταν αγωνίστηκαν σε αγώνα πρωταθλήματος για τελευταία φορά  οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ, οι οποίες μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος ξανά, για τη πρώτη σέντρα του 2022.

Το Localsports.gr σας παρουσιάζει το pregame όλων των αναμετρήσεων της Α’ ΕΠΣΘ για τη 13η αγωνιστική, «όλα σε ένα … νοικοκυρεμένα».

1ος όμιλος

Ακρόπολη – Δάφνη

Ματς που θέλουν και οι δυο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Για την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου δε θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Κώστας Κολυμήτρας, ενώ θα αποσυιάζει και ο Χρήστος Αντωνίου, καθώς και ο άτυχος Στεργιόπουλος (μερική ρήξη χιαστού). Από την άλλη, για την Δάφνη, θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, καθώς δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Κραβαρης, Γεωργίου, Μπάντελης, Βαλαρούτσος, ενώ αμφίβολος είναι ο Βοιτσίδης.

1ος γύρος: Δάφνη – Ακρόπολη 0-4

Σκιάθος – Σαρακηνός 

Στη Σκιάθο θα ταξιδέψει ο Σαρακηνός για το πρώτο ματς για το 2022. Η Σκιάθος δεν έχει τον Κ.Τζελάι στη διάθεσή της, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Σταμέλος. Ο Σαρακηνός από τη πλευρά του θα ταξιδέψει πλήρης.

1ος γύρος: Σαρακηνός – Σκιάθος 4-0

Αγία Άννα – Αγία Παρασκευή 

Με στόχο να μπει με το δεξί για να μείνει στη πρώτη θέση η Αγία Άννα θα φιλοξενήσει την Αγία Παρασκευή.  Οι πρωτοπόροι θα αγωνιστούν με τον δεύτερο τερματοφύλακα (Σάμπα Φαγιέ) καθώς λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει ο Αιντίνι, ενώ για τον ίδιο λόγο δε θα αγωνιστεί και ο Χατζητρακόσιας.

1ος γύρος: Αγία Παρασκευή – Αγία Άννα 1-4

Μακρινίτσα – ΑΕ 2002 0-3 α.α.

Ρεπό: Τοξότης

2ος όμιλος

Μυρμιδόνες – ΓΣΑ

Από παιχνίδι κυπέλλου με τη Δήμητρα, θα υποδεχτεί τον ΓΣΑ η ομάδα των Μυρμιδώνων. Η ομάδα του Αριστείδη Γιαννούτσου δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού τον Τσεκρέζη, καθώς και ο Κοντοβάς, ενώ θα επιστρέψουν οι Καραπτσιάς, Κόγκος και Νάτζιος. Στον αντίποδα, ο Κώστας Ρέππος έχει μόνο αμφίβολη τη συμμετοχή του Τσάμη, ενώ θα έχει και τα νέα πρόσωπα.

1ος γύρος: ΓΣΑ – Μυρμιδόνες 1-0

Πρωτεσίλαος – Πύρασος

Να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας θέλει και ο Πύρασος που θα φιλοξενηθεί από το Πρωτεσίλαο. Ο Θανάσης Μπίλλης δεν υπολογίζει τους Κόρκο Κ., Κόρκο Θ., Μάνο και Δημητρίου. Από την άλλη για την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη, απών θα είναι ο Θοδωρής Παπαδόπουλος και αμφίβολος ο Ζάχος που προέρχεται από ίωση.

1ος γύρος: Πύρασος – Πρωτεσίλαος 4-0

Ρεπό: Αστέρας

ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ…

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top