Αύριο ξεκινά ο Αίας

Δευτέρα 20/7 ξεκινά η προετοιμασία για τον Αίαντα Σούρπης για τη νέα χρονιά, στο γήπεδο Σούρπης με το Γιάννη Σιαμέτη να θέλει να επαναφέρει τους παίκτες του σιγά- σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τη μεγάλη διακοπή που υπήρχε στα τοπικά γήπεδα.

Η ομάδα του Αίαντα, έχει και φέτος ως στόχο να βρεθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να κυνηγήσει το όνειρο της ανόδου, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις της Α’ κατηγορίας.

Όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας, η ομάδα κράτησε το μεγαλύτερο ποσοστό του βασικού κορμού, παίκτες από την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αίας θα επιδιώξει να αποκτήσει κάποιους ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Αίας βρίσκεται πολύ κοντά σε έμπειρο ποδοσφαιριστή της περιοχής που αγωνιζόταν και τη περασμένη χρονιά στην Α’ κατηγορία και αν επιτευχθεί αυτή η συμφωνία θα πρόκειται για μια ηχηρή μεταγραφή.

Τέλος, ο Γιάννης Σιαμέτης έχει κλείσει κάποια φιλικά προετοιμασίας ενώ οι έδρες θα οριστούν λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή τους.

Τα φιλικά:

14/8 με Γ.Σ. Αλμυρού

19/8 με Πύρασο

23/8 με Σαρακηνό

26/8 με Ρήγα Φεραίο

29/8 με Αγχίαλο

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top