Αρσένος: Η επόμενη μέρα

Ο Διαγόρας πραγματοποίησε τρομερή ποδοσφαιρική σεζόν και έγραψε ιστορία καθώς κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και του 4ου ομίλου όπου αγωνίστηκε.

Ο οδηγός στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ήταν ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός Στέλιος Αρσένος που κατάφερε με τους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας να γράψει τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Διαγόρα.

Το πρωτάθλημα και εν συνέχεια τα μπαράζ ανόδου τελείωσαν και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για το «αύριο» των συλλόγων με το μυαλό στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, είναι και στη περίπτωση του Στέλιου Αρσένου που μετά τη μεγάλη αυτή επιτυχία που κατάφερε να πετύχει και ποσό μάλλον στη περιοχή της Μαγνησίας, ως ο μόνος προπονητής που κατέκτησε πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική τα τελευταία χρόνια, έχει στρέψει πάνω του πολλά βλέμματα ομάδων εντός και εκτός νομού, και αυτό είναι επιβεβαιωμένο από τις πηγές μας.

Ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας, της Γ’ Εθνικής, από το νόμο μας και μη, καθώς και από κάποιες λίγο πιο μακρινές πόλεις του Βόλου.

Φυσικά, κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι δεν ήταν τυχαία τα εύσημα και τα συγχαρητήρια από σχεδόν όλους τους αντιπάλους προπονητές καθώς και παίκτες των ομάδων για το ήθος και το χαρακτήρα του, κάτι που του αναγνωρίζετε, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές τις ομάδες να τον έχουν κρατήσει στο μυαλό τους για πιθανό προπονητή για τη νέα χρονιά.

Στο δια ταύτα τώρα, ο Στέλιος Αρσενος μετά από τέτοια σεζόν όπως προαναφέραμε έχει αρκετές προτάσεις για το μέλλον του. Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Localsports.gr ο νεαρός προπονητής δίνει το πρώτο λόγο στο πρόεδρο του Διαγόρα, Σάκη Πρασσά και φυσικά αν οι δυο πλευρές συμφωνήσουν δεν αποκλείεται να έχουμε την ανανέωση συνεργασίας την επόμενη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, αν αυτό δε συμβεί ο τεχνικός των πρωταθλητών θα εξετάσει σοβαρά τις προτάσεις και επιλογές που έχει στα χέρια του και θα πράξει αναλόγως για το καλύτερο δυνατό στη προπονητική του καριέρα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top