Αρνητικός παράγοντας η διαιτησία τη φετινή σεζόν

Πολλά τα παράπονα τη φετινή σεζόν από τις ομάδες προς τη διαιτησία, με τους παράγοντες, προπονητές και παίκτες να βρίσκονται σε σύγχυση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βγει ανακοινώσεις κατά των διαιτητών και φέτος, όμως η φετινή σεζόν φαίνεται να ξεπερνά κάθε προηγούμενο σε άποψη ανακοινώσεων, διαμαρτυριών κλπ.

Ετσι, ακόμη ένα Σαββατοκύριακο δυστυχώς οι ομάδες ασχολήθηκαν με το παράγοντα που λέγεται διαιτησία σε αρκετά ματς. Στη Σουρπη και στον αγώνα Αίας – Σαρακηνός ενώ το ματς βρισκόταν στο 78’ απόφαση του διαιτητή άλλαξε και έφερε το Σαρακηνό να αποχωρεί από το ματς σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Την επόμενη ημέρα, ο Νηλέας φιλοξένησε τον Τοξότη, έχοντας και οι δυο ομάδες παράπονα από τη διαιτησία. Οι πράσινοι διαμαρτύρονται για αποφάσεις, ενώ ο προπονητής Κοκκινάκης αποβλήθηκε (για πρώτη φορά στη καριέρα του), ενώ ο Τοξότης φωνάζει για περιπτώσεις πέναλτι που δε δόθηκαν. Οι παίκτες του Τοξότη ζήτησαν επισης να αποχωρήσουν όμως ο προπονητής Χρυσοχού σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου δε το έπραξε. Αυτά είναι δυο από τα παιχνίδια αυτού του Σαββατοκύριακου  που ανάγκασαν τις ομάδες να διαμαρτύρονται.

Από την άλλη πλευρά, πολύ δύσκολη και η πλευρά της Ένωσης, καθώς είναι λίγοι οι διαθέσιμοι διαιτητές και επόπτες για τον όγκο των αναμετρήσεων.

Τέλος, είναι κρίμα οι πρωταγωνιστές των αγώνων να μην είναι οι ποδοσφαιριστές, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top