Αποτελέσματα & σκόρερ Σαββάτου (18/12)

Α’ ΕΠΣΘ

Αγία Παρασκευή – Σαρακηνός ΔΙΑΚΟΠΗ

Η αναμέτρηση μπορεί να ξεκίνησε αρχικά, όμως ελάχιστα λεπτά αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το ματς λόγω του ισχυρού αέρα και αναμένουμε να βγει εκ νέου ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αστέρας – Πρωτεσίλαος 0-1

Σημαντικό τρίποντο πήρε ο Πρωτεσίλαος στο Ριζομυλο. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Θανάσης Παπαδόπουλος στο 85’. Από το 55’ περίπου ο Αστέρας αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς αποβλήθηκε ο Βέργος.

Ρήγας Φεραίος – Μυρμιδόνες 2-0

Επέστρεψε στις νίκες ο Ρήγας, καθώς κέρδισε την ομάδα του Πλατανου με 2-0, χάρη σε τέρματα του Πασχου στο 6’ και στο 75’ από τον Δ. Αγροκωστα.

Β’ ΕΠΣΘ

Μικροθηβες – Άνω Λεχωνια 2-1

Σημαντική νίκη για τις Μικροθηβες με το «εύθραυστο» 2-1, με την ομάδα των Άνω Λεχωνίων να βγάζει ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του διαιτητή. Σκόρερ για την ομάδα των Μικροθηβων στο 10’ ο Διαμαντένιας και στο 21’ ο Ν. Καλεμι. Το 2-1 στο 65’ με πέναλτι του Παπδημητροπουλου.

Σκόπελος – Ελευθεριακος 2-1

Συνέχισε με νίκη η Σκόπελος κερδίζοντας με 2-1 την ομάδα του Ελευθεριακού. Στο 9’ ο Χισαι έκανε το 1-0 και ο Καθαρανασης στο 45’ το 2-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 61’.

** Για όλες τις αναμετρήσεις θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ.


 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top