Ανδρωνάς: Φέτος θα βάλουμε ψηλότερα τον πήχη

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς, θα είναι και την ερχόμενη χρονιά στο πάγκο της Δήμητρας και σκοπεύει μαζί με διοίκηση και ποδοσφαιριστές να βάλει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Ο τεχνικός των <<πρασίνων>> επικοινώνησε με το localsports.gr και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Πέρυσι κάναμε μια από τις καλύτερες χρονιές στην 60χρονη  ιστορία της ομάδος.

Φέτος θα πρέπει να βάλουμε λίγο παραπάνω τον πήχη.

Κοιτάξαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό από πέρυσι και να κάνουμε τις ανάλογες μεταγραφές για να ενισχύσουμε την ομάδα εκεί που πονούσαμε την προηγούμενη χρονιά. Πιστεύω τις επόμενες ημέρες να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι το 50% του στόχου τον πετυχαίνεις στην προετοιμασία και το άλλο 50% στην κανονική διάρκεια της χρονιάς. Πέρυσι έγινε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της δεκαετίας. Τρεις ομάδες αγωνιζόταν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Κάτι το ίδιο προβλέπω και για φέτος καθώς πολλές ομάδες βλέπουμε να ενισχύονται με αξιόλογους παίκτες κάτι που θα κάνουν το πρωτάθλημα ακόμη πιο ανταγωνιστικό.
Για το πόσα μεταγραφικά αποκτήματα θα κινηθεί η ομάδα:
Πιστεύω πως θα έχουμε σίγουρα τρεις με τέσσερις ακόμη νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδας μας έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα και άκρως ανταγωνιστικοί.

Η ομάδα της Δήμητρας θα ξεκινήσει τη προετοιμασία της στις 5 Αυγούστου, ενώ το localsports.gr σας παρουσιάζει πρώτο τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

Αναλυτικά:
21/8 Μυρμηδόνες – Δήμητρα
24/8 Δήμητρα – Δάφνη
31/8 Δήμητρα – Πύρασος
4/9 Δήμητρα – Θησέας
7/9 Αγχίαλος – Δήμητρα
11/9 Δήμητρα – Διαγόρας
14/9 Δήμητρα – Τοξότης 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top