Ανδρωνάς σε Localsports: Ότι κατάφερα με τη Δήμητρα να καταφέρω και με τον Αίαντα

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς είναι ο προπονητής που αποχώρησε από την Δήμητρα και θα συνεχίσει τη προπονητική του καριέρα στον Αίαντα Σούρπης στην Α’ τοπική κατηγορία.

Ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε αποκλειστικά στο Localsports.gr για τη νέα του ομάδα, τους στόχους, το σχεδιασμό και πολλά ακόμη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σε ελάχιστα λεπτά συμφωνήσαμε»

Η προσέγγιση των ανθρώπων της διοίκησης,  το πλάνο της ομαδος αλλά και η θέληση τους προς το πρόσωπο μου για το πόσο με θέλουν στην ομάδα με έκαναν να συμφωνήσω μέσα σε ελάχιστα λεπτά με την ομάδα. Στόχος της είναι η ομάδα να πρωταγωνιστεί όπως έκανε τα τελευταία χρόνια, να οργανώσουμε τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και σιγά σιγά να μπορέσουμε να βάλουμε τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να αποτελούν τον βασικό κορμό της ομαδος.

Για τον σχεδιασμό

Στόχος τόσο της διοίκησης όσο και δικός μου είναι να παραμείνει όλος ο βασικός κορμός των προηγούμενων ετών και, παράλληλα να ενισχύσουμε την ομάδα με 3-4 παίκτες από την περιοχή μας που θα ταιριάζουν στην φιλοσοφία της ομάδας αλλά και της δίκης μου.

Προσωπικός στόχος στη νέα ομάδα;

Εύχομαι ότι κατάφερα με την προηγούμενη ομάδα μου να τα καταφέρω και με την τωρινή. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά πιστεύω πολύ στην ομάδα και έχοντας πάνω από όλα υγεία να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε.

Για την προσαρμογή, καθώς γνωρίζει τους παίκτες παρά πολύ καλά

Όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα με ξέρουν και τους ξέρω καλά και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top