Ανδρουτσόπουλος: Μάχη για παραμονή και καθιέρωση στην Α’

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Localsports για την παρουσία της Αγχιάλου στον πρώτο γύρο μίλησε ο προπονητής της Αγχιάλου, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος. Αναλυτικά:

«Το καλοκαίρι δημιουργήθηκε ένα ρόστερ το οποίο από την 3η αγωνιστική και μετά άλλαξε κατά 50%. Είχαμε τρομερή ατυχία με πολύ δύσκολους τραυματισμούς παικτών, οι οποίοι ήταν κλειδιά για αυτό που θέλαμε να παρουσιάσουμε στο χορτάρι. Χολέβας , Ακριβουσης , Τσάκαλος, Πριφτι , Γιαννουχος, Δεμιρης όλοι τους με μακροχρόνιους τραυματισμούς, συν την αποχώρηση του Δημακοπουλου άλλαξαν πολύ το προφίλ της ομάδας. Δεν ήταν μόνο η συγκρότηση εντεκάδας της εκάστοτε Κυριακής ,αλλά και η  λειτουργία των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα. Όποτε με όλα αυτά που ανέφερα, συν κάποιες αποφάσεις διαιτητών που μας στέρησαν τη διεκδίκηση πόντων, έφεραν την ομάδα σ’ αυτή τη θέση που βρίσκεται.

Ήρθαν στην ομάδα 4 παιδιά τα οποία μπήκαν άμεσα στην ευθύνη της παραμονής, δεν έχουμε περιθώριο να τους δώσουμε πίστωση χρόνου προσαρμογής στο σύνολο, γιατί μπαίνουμε σε πρόγραμμα που κάθε ματς για μας είναι σαν να είναι τελευταίο.
Αρχής γενομένης από τη Κυριακή που στα Λεχώνια δίνουμε το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου και ξέρουμε όλοι ότι δεν μπορούμε να έχουμε απώλειες. Φυσικά και εγώ και όλοι στο σύλλογο πιστεύουμε στη παραμονή της ομάδας, παλέψαμε πολύ τα τελευταία χρόνια να την καθιερώσουμε στην Α’ κατηγορία και εκεί θέλουμε να τη κρατήσουμε. Αυτό που θέλω να ευχηθώ για το Β’ γύρο είναι μόνο να είναι γερό το ρόστερ μας για να δώσουμε τη μάχη μας για τη σωτηρία του συλλόγου».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top