Αναστασίου: Μια γροθιά – τα αποδυτήρια εμπνέουν υγεία»

Δηλώσεις στο Localsports έδωσε ο ψηλόσωμος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέξανδρος Αναστασίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

Για τη προετοιμασία

«Η ομάδα απο την πρώτη στιγμή μαζί με τον προπονητή έγινε πολύ γρήγορα μια γροθιά, όλοι είμαστε μαζί, τα αποδυτήρια εμπνέουν υγεία και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η προετοιμασία γίνεται σε φουλ ρυθμούς δουλεύουμε σκληρά, σωστά για να ήμαστε αυτοί που πρέπει στο πρωτάθλημα, άλλωστε έχουμε έναν από τους καλύτερους γυμναστές».

Για το άγνωστο της έναρξης

Ίσα ίσα θα μας κάνει να δουλέψουμε περισσότερο και οποίες αδυναμίες έχουμε να τις βελτιώσουμε μέσα απο την προπόνηση και την καθοδήγηση του κοουτς Θεοδοσιάδη. Έτσι με το που ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε οτι μας αναλογεί μέσα από προσπάθεια και να χαρίσουμε στον κόσμο μας αυτό που θέλει να βλέπει και να θαυμάζει.

Για τους νεαρούς παίκτες

Πιστεύω πως και οι ίδιοι γνωρίζουν το βάρος, το όνομα και το μέγεθος του Ολυμπιακού, δουλεύουν πολύ σκληρά και πιστεύω πως αντάξια διεκδικούν πράγματα στην ομάδα ο ένας βοηθάει τον άλλον και όλοι μαζί κάνουμε το σύνολο.

Το μήνυμα του για το κόσμο 

Ξέρω τι έχει περάσει ο κόσμος τόσο καιρό, ακούει συνέχεια πράγματα και μένει εκεί. Εγώ αυτό που έχω να τους μεταφέρω, είναι οτι δεν θα αφήσουμε την ομάδα ουτε στα δύσκολα ούτε στα εύκολα, θα παλέψουμε με οτι έχουμε όλοι μαζί, η ομάδα, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση για να καταφέρουμε να πάμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top