Ανακοίνωση Μαγνησιακού

Απάντησε με ανακοίνωση ο Μαγνησιακος. Αναλυτικά:

«Επειδή η πρόθεσή μας ήταν και είναι η διαφύλαξη της ηρεμίας για το καλό της ομάδας μας και του ποδοσφαίρου, ίσως από κάποιους αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Ενημερώνουμε αυτούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους στα ΜΚΔ της ομάδας “Θησέας”, με το ” Εκ της διοικήσεως”, ότι ο δρόμος της λάσπης και της αθλιότητας που επέλεξαν οδηγούν στην Εισαγγελία και τις Αστυνομικές αρχές.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση του συκοφαντικού δημοσιεύματος, γιατί σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Με την τιμή και την υπόληψη καθενός από εμάς, καθώς και του Συλλόγου μας, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει παιχνίδια εντυπώσεων.

Γνωρίζουμε, ότι όλα αυτά είναι η συνέχεια των πολλών περιστατικών, που αντιμετωπίζουμε σε κάθε αγώνα μας, με αποκορύφωμα το ανήκουστο που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κατά την επίτευξη του νικητήριου γκολ της ομάδας μας, το επίσημο στέλεχος της διοίκησης της ομάδας “Αγία Άννα”, Κων. Τσουρέλης, που παρακολουθούσε το παιχνιδι μας, επιτέθηκε φραστικά στα μέλη του επιτελείου μας, βρίζοντας και απειλώντας, έχοντας πρόθεση την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο.

Τα υπόλοιπα, εντός του γηπέδου και μόνο εκεί, όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε»!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top