Ακρόπολη και Δήμητρα κοντράρονται το Σάββατο

Ένα από τα ενδιαφέρον παιχνίδια της αγωνιστικής αναμένεται να είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ακρόπολη και Δήμητρα στο Σέσκλο, αύριο Σάββατο στις 15:00.

Η γηπεδούχος Ακρόπολη προέρχεται από νίκη με το ευρύ 2-5 στην έδρα της Αγίας Παρασκευής και πλέον βρίσκεται στη 5η θέση με 16 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από την αυριανή αντίπαλο Δήμητρα και το Ρήγα Φεραίο.

Σε περίπτωση νίκης της Ακρόπολης, η ομάδα του Σέσκλου θα περάσει στο +2 από την ομάδα της Δήμητρας.

Από την άλλη μεριά, στη πλευρά των <<πρασίνων>> η Δήμητρα δείχνει πως παρά το πρόβλημα απουσιών που είχε, επανέρχεται και πάλι προς το καλό δρόμο, κάτι το οποίο απέδειξε στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Σαρακηνό, εκεί όπου ανάγκασαν στη πρώτη απώλεια βαθμών για τους <<ροσονέρι>>. Έδειξε ένα καλό πρόσωπο, που ήθελε πολύ τη νίκη, όμως η τελική προσπάθεια και το γκολ ήταν αυτά που δε τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη που θα αποτύπωνε και την επιστροφή της για τα καλά στη πρώτη δυάδα και ταυτόχρονα να μείωνε τη διαφορά με το πρωτοπόρο. Βεβαίως, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μιας και το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στη 10η αγωνιστική.

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι είναι αμφίρροπο, οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, ας ελπίσουμε ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και νικητής θα φύγει ο καλύτερος.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top