Αγχίαλος – Νηλέας για μια θέση στους “4” του κυπέλλου

Αγχίαλος και Ένωση Λεχωνίων Νηλέας ρίχνονται στη μάχη αύριο Τετάρτη 4/12 και ώρα 14:30 στο γήπεδο Νέας Αγχίαλου, με στόχο τη πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Από τη πλευρά της Αγχιάλου, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος δεν έχει κάποια απώλεια μέχρι και τη τελευταία ημέρα πριν τον αγώνα, ενώ θα πάρει τις αποφάσεις τη τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση πρόκρισης για την Αγχίαλο, η ομάδα θα γράψει ιστορία, καθώς θα περάσει για πρώτη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης του κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Στο αντίθετο στρατόπεδο, στη μεριά του Νηλέα, ο Κυριάκος Κοκκινάκης εδώ και καιρό αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με απουσίες ποδοσφαιριστών, λόγω τραυματισμών τις περισσότερες φορές. Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός της ομάδας, για την αυριανή αναμέτρηση δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Τζήμα, Χατζηκώστα, Μακρή, Καραναστάση, Πασχάλης, Ντενίς, τον Πριονιστή τον οποίο αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για χιαστό, ενώ αμφίβολοι είναι Μούτος και Μπικοράρος. Επίσης, απών θα είναι και ο Φιλίππου ο οποίος βρίσκεται εκτός της χώρας.

Αύριο, σε περίπτωση πρόκρισης, ο Νηλέας θα κάνει για δεύτερη φορά καλή πορεία, καθώς παλαιότερα έφτασε μέχρι τον τελικό, εκεί όπου αντιμετώπισε τον Ρήγα Φεραίο.

Αύριο, συντονιστείτε λίγα λεπτά πριν τις 14:30 στο Localsports.gr – Live event και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη του αγώνα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top