Αγία Άννα: Έστειλε και έκτο ταλέντο σε μεγάλη ομάδα

Η Σχολή της Αγίας Άννας τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλα στο χώρο του τοπικού αθλητισμού της Μαγνησίας, όντας μια από τις πιο σύγχρονες σχολές στη πόλη του Βόλου, με πάρα πολλά παιδιά στα τμήματα του συλλόγου.

Σημείο επιβράβευσης στη δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας, το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν είχαμε τη γνωστοποίηση της συμφωνίας της Αγίας Άννας, με την ομάδα του ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του νεαρού Γιώργου Κρομμύδα, με τον 14χρονο να γίνεται ο εκτός ποδοσφαιριστής της σχολής που μετακινείται στις υποδομές από σύλλογο της Superleague.

Διαβάστε την ανακοίνωση και δείτε φωτογραφίες από την συμφωνία:

Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία για την μεταγραφή του 14χρονου ποδοσφαιριστή Κρομμύδα Γιώργου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην σχολή μας από την ηλικία των 5 ετών και αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγός των μικτών ομαδων της ΕΠΣΘ. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών του Γιώργου καθώς επίσης και των προπονητών της σχολής που συνέβαλαν στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη. Ο Γιώργος είναι ο έκτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής της σχολής μας ο οποίος υπογράφει σε επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο μετά τους: Μπέκο Κωνσταντίνο (Ατρόμητο Αθηνών), Κωστούλα Κωνσταντίνο (Ολυμπιακό Πειραιώς), Κωστούλα Χαράλαμπο (Ολυμπιακό Πειραιώς), Ζαρίφη Θεόφιλο (Άρη θεσ/νίκης) Κολώνια Κωνσταντίνο (ΝΠΣ Βόλος). Η επίτευξη της συμφωνίας αυτής συνιστά αναγνώριση της προσπάθειας και της συστηματικής δουλειάς που οδήγησε μια ακόμη μεγάλη ΠΑΕ να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την σχολή μας.
#agiaannasoccerschool #agiaannafamily #KrommydasG #PAOK

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top