Αίας κορυφής 2-1 τον «κακό» σήμερα Πύρασο

Υπέρ πολύτιμη νίκη πήρε ο Αιας σήμερα στο γήπεδο του Πλατανου, σπάζοντας το αήττητο του Πυράσου που «κατέβηκε» ως φαβορί με σκορ 2-1.

Ο Αιας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Στο 11’ ο Κατσιαβριάς με κεφαλιά δε μπόρεσε να σκοράρει και στο 26’ φάουλ του Α. Αραπίτσα εδιωξε ο Κεφαλάς.

Σουτ του Βλαχου μπλόκαρε ο Χαλατσης, ενώ στο 33’ ο Χειλάς απείλησε με σουτ. Στο 36’ ο Αραπίτσας έχασε ευκαιρία με πλασέ.

Στο 45+1 ο Ζαχος πήρε ριμπάουντ από απόκρουση του Χαλατση και με κοντινό δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Η απάντηση του Αίαντα ήταν άμεση και στο 45+3 σουτ του Βουλγαρη από τα 25 μέτρα σε συνδυασμό με τη κακή εκτίμηση του Κεφάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1, σκορ το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, καλή ευκαιρία έχασε  ο Γ. Αραπίτσας με πλασέ που «έσωσε» ο Χαλατσης.

Στο 77’ ο Αιας κέρδισε πέναλτι. Αρχικά ο διαιτητής Θεοχαρης κάλεσε βοηθούς και παρατηρητή στο γήπεδο για κάποιες συστάσεις, για να εκτελέσει ένα λεπτό αργότερα ο Κατσιαβριάς εύστοχα το πέναλτι για το 2-1 που σήκωσε έξαλλους πανηγυρισμούς, καθώς και ένταση μεταξύ παικτών.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, λιγότερο παίχτηκε ποδόσφαιρο καθώς υπήρχαν συνεχόμενες εντάσεις, με αποκορύφωμα τη κόκκινη του Μιχοπουλου προς στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ λίγο αργότερα ο νεαρός αμυντικός είχε χάσει τη ψυχραιμία του.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε Τίποτα και ο Αιας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, η οποία τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυτή τη φορά ολομόναχο.

Αίας: Χαλάτσης, Ράπτης, Παπανικολόπουλος, Τσάμης, Γ. Ξηροκώστας, Μπιρτσάι, Βούλγαρης (90’ Χριστέλος), Αραπίτσας (63’ Κ. Κατσαβριάς), Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς, Μακανίκας (81’ Τσόγκας).

Πύρασος: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλμασίδης (68’ Ρακής), Μπούτλας, Αραπίτσας, Κατής (68’ Αγιασιώτης), Βλάχος, Οικονόμου, Ζάχος, Δημητριάδης (87′ Nίνος).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top