Ήττα με 1-2 παρά τη μεγάλη προσπάθεια για το Διαγόρα

Ήττα με 1-2 για το Διαγόρα στην έδρα του από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου.

Ο Διαγόρας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, είχε τον έλεγχο και τα ηνία του αγώνα, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα εις διπλούν δέχτηκε δύο τέρματα και παρά την μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια δε κατάφερε να πάρει κάτι από αυτή την αναμέτρηση. Το γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τον Ποσειδώνα πέτυχε ο Δημητρακόπουλος για το 0-1 . Στην επανάληψη ο Διαγόρας πίεσε και έψαξε να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης και αυτό ήρθε στο 57′ όταν ο Κουβελάς έβγαλε τρομερή ασίστ στον Μπλέντι που από κοντά έκανε το 1-1 και έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα πιστεύοντας στην ανατροπή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για δεύτερο τέρμα, άσκησε πίεση στον αντίπαλο όμως σε μια ανύποπτη αντεπίθεση ο Βασαίτης με δυνατό σουτ έκοψε τα φτερά του Διαγόρα για ανατροπή στο 86′.

 

Πώς παρατάχθηκε

Ο Διαγόρας ξεκίνησε με διαφορετική εντεκάδα από ότι στο παιχνίδι με τον Ορφέα και αρκετές αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρι ξεκίνησε ο Αποστολίδης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Καραμπούζης, στο αριστερό ο Σπαθής, ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Ναουμίδης και Λάιος. Αμυντικός μέσος ο Θάνος Κυρίτσης, μπροστά του οι Μπλέντι και Παπαγεωργίου, στα δεξιά της επίθεσης ο Κουβελάς, στα αριστερά ο Αναστασίου, ενώ στη κορυφή της επίθεσης ο νεαρός Σιόβας.

Το φιλμ της αναμέτρησης

Στο 9′ πρώτη ευκαιρία ένα σουτ για τον Ποσειδώνα, μπλόκαρε ο Αποστολίδης.

Στο 16′ μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα, κεφαλιά του Ναουμίδη βρήκε σε σώματα και στη συνέχεια ο Κουβελάς με σουτ δε κατάφερε να σκοράρει.

Στο 25′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουβελά ο Ναουμίδης από κοντά με κεφαλιά δε κέρδισε την αντίπαλη άμυνα, καθώς σταμάτησε η προσπάθειά του πάνω στη γραμμή.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ! Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Δημητρακόπουλος άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Δεύτερο ημίχρονο!

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ! Στο 57′ ο Κουβελάς έβγαλε τρομερή μπαλιά και ο Μπλέντι έκανε το 1-1.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ! Ξανά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Ποσειδώνας σε αντεπίθεση με δυνατό σουτ του Βασαίτη κέρδισε την άμυνα του Διαγόρα και έγραψε το 1-2.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top