Ήρθε η ώρα του Διαγόρα

Ο Διαγόρας διανύει τη καλύτερη χρόνια στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, οδηγώντας τη κούρσα του βαθμολογικού πίνακα στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος μόνος, ενώ τώρα απομένει ένας τελικός, για να στεφθεί και πρωταθλητής του 4ου ομίλου και να πει στα μπαράζ ανόδου.

Η μοίρα έφερε δυο στροφές πριν το τέλος τον Διαγόρα, να μη κρατά τις τύχες στα χέρια του καθώς έπρεπε να πραγματοποιήσει το ρεπό του και να περιμένει απώλεια βαθμών για Ηρακλή κυρίως, και Ύπατο.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Θησέας έβγαλε ένα τρομερό πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και του τελείωσε πρόωρα τα όνειρα ανόδου, κερδίζοντας τον με 3-1, ενώ και ο ΓΣΑ πήρε το Χ με 1-1 με το Ύπατο. Έτσι, αυτοί που χαμογέλασαν, ήταν οι παίκτες, προπονητές και διοίκηση του Διαγόρα, καθώς πλέον η τύχη είναι στα χέρια τους.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Διαγόρας ταξιδεύει για τη τελευταία αγωνιστική στην Αταλάντη που «καίγεται» για βαθμούς για να σωθεί και να παραμείνει στη κατηγορία, με τους μελανόλευκους να θέλουν έστω ένα βαθμό για να στεφθούν πρωταθλητές Γ’ Εθνικής 4ου ομίλου.

Φυσικά, δε μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την αξία αυτής της ομάδας, από τον πρωτεργάτη αυτής, το πρόεδρο Σακη Πρασσά, τον «καπετάνιο» Στέλιο Αρσένο και φυσικά τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top