Έχασε και τώρα … με τη πλάτη στο τοίχο ο Πύρασος

Ο Πύρασος σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίζει από σήμερα την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κάτι το οποίο όμως δε συνέβη, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-3 από τον <<νεανικό>> Διγενή Νεοχωρίου. Ένα συναρπαστικό πρώτο εικοσάλεπτο με πέντε τέρματα, ήταν αρκετό για να καθορίσει το νικητή, αν και ο Πύρασος μέχρι και το 95′ ήταν καταιγιστικός σε ευκαιρίες χωρίς όμως να τις αξιοποιήσει.

Το ματς ξεκίνησε γρήγορα με γκολ, μιας και μόλις στο 2′ ο Μιχόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση με το κεφάλι και ο Αλεξίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος και με κρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1. Στη συνέχεια ο Πύρασος απείλησε με πλασέ του Αραπίτσα, όμως στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης με “παλικαρίσια” κεφαλιά έκανε το 1-1. Το θεματικό ξεκίνημα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 7′ ο Αλεξίου από τα πλάγια σέντραρε και ο Παπαδόπουλος με προβολή έκανε το 1-2. Στο 15′ ο Διγενής έφτασε και σε τρίτο τέρμα, όταν μετά από φάουλ η μπάλα “κόλλησε¨ στη περιοχή και ο Αλεξίου με σουτ έκανε το 1-3. Ο Πύρασος είχε ξανά απάντηση και μείωσε σε 2-3 μετά από γλυκιά σέντρα του Παπαδόπουλου και κεφαλιά του Βλάχου.

Στο 42΄μεγάλη φάση για την ισοφάριση, όταν έβγαλε πάσα ο Αραπίτσας στον Παπαδόπουλο σε θέση βολής, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διγενής οπισθοχώρησε, ο Πύρασος ανέβηκε, και όσο ο χρόνος περνούσε ρίσκαρε επιθετικά για να βρει το τέρμα της ισοφάρισης, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες με κεφαλιές των Ρακή, Καραγεώργο και Ροτζέριο. Στις καθυστερήσεις, ο Οικονόμου με κεφαλιά απείλησε και υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Ράπτη. Στη συνέχεια κεφαλιά του Παπαδόπουλο πέρασε εκτός.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top