Έναρξη για ΑΕ Διμηνίου

Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποίησε η νέα ομάδα της ΑΕ Διμηνίου από τη φυσική της έδρα, το γήπεδο Διμηνίου, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο προπονητής αλλά και ταυτόχρονα και υπεύθυνος της ομάδας είναι από τη πρώτη μέρα της επαναδημιουργίας του συλλόγου ο Δημήτρης Μπράτσος, με άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Λίταινα και πρόεδρο της ομάδας τον Γιάννη Στρούγκη.

Έτσι λοιπόν, ο έμπειρος τεχνικός, είχε την χαρά σήμερα στη διάθεσή του να έχει 30 ποδοσφαιριστές. Αξιοσημείωτο φυσικά, το στατιστικό πως και οι τριάντα, είναι ποδοσφαιριστές από 18 ετών και κάτω.

Γενικό μέσο όρο της ομάδας είναι 16 χρονών, με το ιστορικό σωματείο στην επιστροφή του μετά από μια μικροετή απουσία του από τα ερασιτεχνικά γεγονότα, να αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στην Γ’ Ε.Π.Σ.Θ.

Επίσης, ο Δημήτρης Μπράτσος παρά τη τεράστια συμμετοχή που είχε στη πρώτη προπόνηση της χρονιάς, είχε και γραμμένα άτομα στο απουσιολόγιο του καθώς απουσίαζαν πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενσωματωθούν από αύριο με το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top