Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο συνεχόμενο Camp της ΑΕ 2002

Δελτίο Τύπου 3️⃣rd ⚽️FOOTBALL 🏖SUMMER 🏄‍♂️CAMP 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ by 🔴A.E 2002🔵:

 

“Με χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τη λήξη του 3ου συνεχόμενου ⚽️Ποδοσφαιρικού 🏖Καλοκαιρινού 🙋‍♂️Camp της 🔴Α.Ε. 2002🔵 ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ που πραγματοποιήθηκε το 4ήμερο 6️⃣-9️⃣Ιουλίου στα Καλά Νερά και στο 🏟Δημοτικό Γήπεδο και στέφθηκε με 🔝απόλυτη επιτυχία για ακόμη μία φορά.

📌Στο Camp έλαβαν μέρος 24 παιδιά, αγόρια και 2 κοριτσάκια, 7-12 ετών ,  μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών με το περσινό μας Camp, δίνοντας διαστάσεις επιτυχίας στην εκδήλωση αν αναλογιστούμε και τις φετινές συνθήκες. Τα παιδιά που συμμετείχαν, ήταν από όλο το Νομό και από πολλές διαφορετικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου καθώς και από γειτονικούς νομούς, αλλά και παιδιά που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ήθελαν να διασκεδάσουν μέσα από τα εκπληκτικά παιχνίδια❗

📌Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και κυρίως τους ΓΟΝΕΙΣ που συμμετείχαν, τους συνεργάτες Απόφοιτους Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα Ποδόσφαιρο, Κ.Φ.Α.και Προπονητές Ποδοσφαίρου Τζοβάρα Αντώνιο (Κ.Φ.Α. και Προπονητή των Ακαδημιών του Συλλόγου), τον Κ.Φ.Α. και Προπονητή Ποδοσφαίρου Μπράνο Νικόλαο, έναν εκ των αρχηγών της ομάδας Σφέτσιο Ευστάθιο, τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Προπονητή Ακαδημιών του Συλλόγου) & τον Dr. Ζήση Παπανικολάου(Ph.D.) Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Επιστημονικό Συνεργάτη του Camp που μας τίμησε για 3η σερί χρονιά με την παρουσία του.

📌Επιπρόσθετα θα θέλαμε ένα ξεχωριστό 👏χειροκρότημα στους Εξωτερικούς Επιστημονικούς Συνεργάτες που έκαναν τις Διαλέξεις στα παιδιά, την κα.Δεληγιάννη Νάντια(Διατροφολόγος)🥕 ,την κα.Χατζή Βάσω(Ψυχολόγος)🙋‍♂️ και τον Παπαμαργαρίτη Απόστολο(Rescuer-Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών)❤ που μας τίμησαν για 3η συνεχόμενη χρονιά και εκείνοι.

📌Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους 🔝ΧΟΡΗΓΟΥΣ 🔝 μας που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του Camp σε αυτές τις δύσκολες εποχές και φυσικά το Δήμο Νοτίου Πηλίου❗

Το πρόγραμμα του Camp:

👉Τελετή Έναρξης με ομιλία από τον Αντιδήμαρχο Νοτίου Πηλίου κο. Διαννέλλο, τον Πρόεδρο της Ομάδας κο. Βέργο Νικόλαο και τους παρευρισκόμενους καλεσμένους και τους Διοργανωτές.

📌Τα παιδιά έπαιξαν την 1️⃣η ημέρα 💪Survivor & εκπαιδεύτηκαν στην ⚽️Ταχύτητα Αντίδρασης Ποδοσφαίρου ενώ στην αρχή έπαιξαν Trauma-Rescue BLS kids Games σε συνδυασμό με τη Διάλεξη Πρώτων Βοηθειών❤, αποκτώντας Δίπλωμα Μικρού Διασωστη καθώς έμαθαν να παρέχουν τις Βασικές Πρώτες Βοήθειες❗
-Την 2️⃣η ημέρα έκαναν 👉Διάλεξη Αθλητικής Ψυχολογίας με θέμα την διαχείριση της νίκης και της ήττας και γενικότερα των συναισθημάτων πριν,κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα🆒️, έπαιξαν Survivor και 💦Water Battles με 🤣νεροπίστολα και νερομπάλονα και τέλος το Παραδοσιακό Παιχνίδι Πηλίου “Τζαμί”.
-Την 3️⃣η ημέρα έκαναν Διάλεξη Αθλητικής Διατροφής🥕 με θέμα την ενυδάτωση💦 και το γεύμα πριν και μετά την προπόνηση ή τον αγώνα🍍, έπαιξαν Survivor και εκπαιδεύτηκαν στη μέθοδο ⚽️Coerver Ball Mastery στην Τεχνική Ποδοσφαίρου.
-Την 4️⃣η ημέρα έπαιξαν 👉Survivor ,έκαναν Προπονητική Μονάδα Ποδοσφαίρου με έμφαση στο παιχνίδι και 💦Water Battles❗
📌Τελος, έγινε η Τελετή Λήξης με ομιλία από τους Διοργανωτές, απονομές και σνακ για γονείς και παιδιά και ανανεώσαμε το ραντεβού για του χρόνου❗
👏Σας Ευχαριστούμε,
Με τιμή,
Οι Διοργανωτές,
🔜Ραντεβού του Χρόνου!🙋‍♂️

Δείτε φωτογραφίες από το Camp

Scroll to Top