Τραυματίας σε ερασιτεχνικό (!) Ποια τα προβλήματα;

Μέσα στον αθλητισμό, δυστυχώς υπάρχουν και οι αρνητικές ή δυσάρεστες καταστάσεις, ποσό μάλλον όταν πρόκειται για έναν σοβαρό τραυματισμό. Ποιος όμως ο αντίκτυπος στη ζωή ενός ερασιτέχνη αθλητή – ποδοσφαιριστή;

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, που στάθηκε άτυχος για φέτος, Αντώνης Σαρρής, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, αλλά και περσινός Πρώτος σκόρερ της ομάδας, μιλά και μας απαντά στα παραπάνω ερωτήματα. Αναλυτικά:

«Μετά από έναν τραυματισμό όπως είναι αυτός του πρόσθιου χιαστού, που θεωρείτε από τους πιο σοβαρούς για έναν αθλητή, μπορώ να πω ότι η ζωή ενός ποδοσφαιριστη γίνεται αρκετά “ζόρικη”απο πολλές απόψεις! Πέραν του ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην καθημερινοτητα σου, στις βασικές ασχολίες σου, είτε είναι οικογενειακές,είτε επαγγελματικές τραβάς και έναν Γολγοθά από πόνο και πολύ κόπο μέσα από τις φυσικοθεραπείες, ώστε να επανέλθεις όσο πιο γρήγορα μπορείς στις υποχρεώσεις σου. Εγω σαν ποδοσφαιριστής το περνάω 2η φορά αλλά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό διότι θέλω να επανέλθω ακόμα πιο δυνατός, ακόμη κι ας είμαι στα 37 μου, διότι αγαπώ αυτό που κάνω και δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Ένας τραυματισμός φέρνει σίγουρα και οικονομικές δυσκολίες. Ποσό μάλλον όταν δεν υπάρχει ασφάλιση σε ποδοσφαιριστές. Σωστά;

«Αυτό ειναι το πιο σημαντικό διότι μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό και που αφήνει προσωπικά εμένα μακρυά από την δουλειά μου πάνω από 3 με 4 μήνες και ειδικά όταν έχεις οικογένεια με δυο παιδιά αντιλαμβάνεσαι όλες τις παρακάτω δυσκολίες που συναντάω! Βέβαια είμαι από τους “τυχερούς” πάνω στην ατυχία μου που υπάρχει μια ομάδα όπως ο Αστέρας ο οποίος μου κάλυψε όλα τα έξοδα του τραυματισμού που σπάνια το συναντάς αυτό σε αυτό το επίπεδο».

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top