Το αντίο του Σουδή στον Πρωτεσίλαο

Μετά από μακροχρόνια πορεία με την φανέλα του Πρωτεσιλάου, ο έμπειρος Στέφανος Σουδης αποχαιρετά Πτελεό και Πρωτεσίλαο μέσω του Localsports. Αναλυτικά:

«Ένα πανέμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του…
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους φιλάθλους του Πτελεού για την αγάπη που μου έδωσαν απλοχερα τόσο καιρο. Τους συμπαίκτες και προπονητές μου για όλα όσα μας έδεσαν καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής μου εκεί. Έπισης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μάκρα Αθανάσιο και τον κύριο Γερογιάκομο Γιωργο για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Τον ακούραστο εργάτη, φροντιστή και δεύτερο πατέρα μας Κύριο Αγριδόπουλο Ευάγγελο , έναν άνθρωπο που θα ζήλευαν πολλές επαγγελματικές ομάδες για το μεράκι που έβγαζε στο χορτάρι αλλά και την απέραντη αγάπη προς όλους τους αθλητές.
Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον άνθρωπο που ήταν ο λόγος και η αιτία να μείνω τα τελευταία τρία χρόνια στην ομάδα κι ας μην τον γοήτευαν τα φώτα της δημοσιότητας μη αποσκοπώντας στην προσωπική προβολή, ικανοποιώντας κάθε μας επιθυμία κι αυτός είναι ο Κύριος Μόσχος Θοδωρής . Ένας άνθρωπος που δεν θέλησε να είναι μπροστά αλλά εδινε απλα λυση σε ό,τι χρειαζόταν.
Φεύγω γεμάτος από την ομάδα και διπλά χαρούμενος που απέκτησα πολλούς φίλους για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Σας ευχαριστώ!
Με εκτίμηση

Στέφανος Σούδης».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top