Σκιάθος: Με πίστη στο όραμα μας

Ανακοίνωση έβγαλε η ομάδα της Σκιάθου, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας. Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ Σκιάθου πάλεψε τίμια ως την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να παραμείνει η ομάδα στη Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ. Παρότι συγκέντρωσε 31 βαθμούς, δεν τα κατάφερε καθώς φέτος υποβιβάστηκαν επτά ομάδες. Το γεγονός δεν μας απογοητεύει. Αντίθετα, σαν Διοίκηση μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και ήδη σχεδιάζουμε την άνοδό μας του χρόνου στην Α’ Κατηγορία όπου αξίζει να βρίσκεται ο Α.Ο.
Παράλληλα, το μεγάλο όραμα της Διοίκησής μας παραμένει αταλάντευτο και το υλοποιούμε μαζί με τους χορηγούς που πίστεψαν σ’ αυτό και στέκονται δίπλα μας:
Ο ΑΟ Σκιάθου ποιεί ήθος, αγκαλιάζει την τοπική νεολαία, μοχθεί για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την άθληση των παιδιών του νησιού τα οποία και μόνο προωθεί στην πρώτη ομάδα καθώς δεν καταφεύγει σε μεταγραφές, στηρίζει τους ντόπιους προπονητές που αγωνίστηκαν ως παίχτες στις τάξεις του, λειτουργεί επιτυχώς την Ακαδημία όπου αθλούνται εκατό παιδιά, ενέταξε την Κ16 στο πρωτάθλημα, αναβαθμίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις του.
Στον ΑΟ Σκιάθου χτυπά η καρδιά των παιδιών του νησιού και η Διοίκηση επαγρυπνεί για να τον κρατά ολοζώντανο για το καλό των κατοίκων του τόπου.
Η Διοίκησή μας για μια ακόμα φορά, ευχαριστεί όλους όσους συντάσσονται με τους ευγενείς σκοπούς της και φυσικά τους νέους αθλητές που στεγάζονται κάτω απ’ τη φιλόξενη στέγη του ΑΟ Σκιάθου».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top