Θησέας: Δε μπορούσαμε να δεχτούμε κλήρωση με τις ίδιες πιθανότητες

«Σήμερα 21/5 κληθήκαμε στα γραφεία της ΕΠΣ Θεσσαλίας για την κλήρωση του Κυπέλλου της Ενώσεως. Εξ αρχής η συγκεκριμένη διαδικασία μας έβρισκε κάθετα αντίθετους, καθόσον έχουμε μάθει στα 93 χρόνια της ιστορίας μας να παίζουμε και να κερδίζουμε ή να χάνουμε αγώνες και τίτλους εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Η αντίθεσή μας ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όταν ενημερωθήκαμε ότι η διαδικασία θα γινόταν επί ίσης όροις για τις δύο ομάδες.

Χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να προσβάλουμε την αντίπαλη ομάδα της Αγχιάλου, που πολύ δίκαια και παλικαρίσια κέρδισε τη συμμετοχή της στον τελικό, πιστεύουμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας έπρεπε να έχει αξιολογηθεί από την ΕΠΣΘ και η κλήρωση να γινόταν με τέτοιο τρόπο, ώστε η πιθανότητες για τις δύο ομάδες  να είναι όσο πιο κοντά γινόταν στην πραγματικότητα, κάτι το οποίο για παράδειγμα γίνεται από τον ΟΠΑΠ σε τυχόν αναβολή αγώνα που περιλαμβάνεται στο δελτίο του ΠΡΟ ΠΟ.

Παρά τις προσπάθειες μας και κατόπιν συζήτησης που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ αλλά και τους παράγοντες τις αντιπάλου ομάδας, δεν κατέστη δυνατό να γίνει η αξιολόγηση του εν λόγω αγώνα, καθώς κάτι τέτοιο τους έβρισκε κάθετα αντίθετους.

Κατόπιν τούτου και σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου μας, αλλά και το ότι τη φετινή χρονιά η ομάδα μας τερμάτισε στην 2η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ ο αντίπαλος μας αγωνιζόταν στη Β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, αποχωρήσαμε από τη διεκδίκηση του εν λόγω τίτλου, καθόσον δεν ήταν δυνατό να δεχθούμε ότι είχαμε, αγωνιστικά, τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης του Κυπέλλου με τους αντιπάλους μας, άρα δεν μπορούσαμε να δεχθούμε μία κλήρωση με ίσες πιθανότητες. Ευχόμαστε στην ομάδα της Αγχιάλου καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο θα κληθεί να συμμετάσχει ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ και να εκπροσωπήσει επάξια το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας σε αυτό τον θεσμό».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top