ΕΠΣΘ 2021-2022: Οι ομάδες, οι επιστροφές και η μια απουσία της νέας χρονιάς

Η ΕΠΣΘ είχε κάνει γνωστόν στις ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν την νέα αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, έπρεπε να δηλώσουν τα σχετικά έγγραφα μέχρι και χτες 16/7 στις 00:00 το βράδυ.

Σκεπτόμενοι τις δυσκολίες που υπήρξαν για όλους με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας του Covid-19, κάποιοι θα περίμεναν πως οι ομάδες θα ήταν λιγότερες λόγω των εξόδων που έχει η κάθε ομάδα. Αντιθέτως όμως, όλες οι ομάδες όσες συμμετείχαν στο περσινό πρωτάθλημα που ξεκίνησε αλλά διακόπηκε στη συνέχεια, δήλωσαν συμμετοχή για τη νέα χρονιά, ενώ δήλωσαν ακόμη δυο ομάδες που είχαν μια διακοπή στην ιστορία τους. Αυτές είναι η ΑΕ Χλόη που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας, ενώ η άλλη ομάδα είναι η Σκόπελος που επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου.

Από την άλλη, η μοναδική ομάδα που δε δήλωσε συμμετοχή είναι αυτή του Ερμή Βόλου.

Πάμε να δούμε ανά κατηγορία τις ομάδες, ενώ να σημειώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση της Ένωσης με τις ομάδες για την σημαντική απόφαση που θα αφορά τον διαχωρισμό σε δύο ομίλους.

Α’ ΕΠΣΘ (17 ομάδες): ΓΣ Αλμυρού (υποβιβάστηκε από την Γ’ Εθνική), ΑΟ Σκιάθος, Αίας Σούρπης, Πύρασος, Αγία Άννα, Σαρακηνός, Ρήγας Φεραίος, Μυρμηδόνες, Ακρόπολη, Αστέρας, Μακρινίτσα, Τοξότης, Αγία Παρασκευή, Πρωτεσίλαος, ΑΕ 2002, Αγχίαλος, Δάφνη.

Β’ ΕΠΣΘ (20 ομάδες): Νηλέας, Ιάσων Α.Μ., Μαγνησιακός, Κένταυρος Ν.Π., Νέοι Αγίας Άννας, Ν.Α.Νίκης, Αν.Γαζής, Άνω Λεχώνια, ΑΕ Διμηνίου, Πανιώνιος, Μικροθήβες, Άθλος, Ελευθεριακός, ΑΠΟΒ, Απ. Καναλίων, Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων, Αχιλλέας Αχ., Πηλέας, Σκόπελος, ΑΕ Χλόη.

Τέλος, σημασία έχει σε αυτή την έστω μικρή αύξηση των ομάδων και στις οικονομικές ελαφρύνσεις που έκανε η Ένωση προς τις ομάδες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top