Επιστρέφει ΕΑΚ ο Ολυμπιακός

Ένα μεγάλο ερωτηματικό αποτελούσε μέχρι σήμερα το γηπεδικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο σήμερα, με δήλωση του ο Γιάννης Παπαδόπουλος έδωσε τη μεγάλη απάντηση, με τη σημερινή ημέρα να θεωρείται ιστορική, καθώς ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΕΑΚ. Όχι για προπονήσεις, αλλά για όλη την αγωνιστική σεζόν.

Η δήλωση του κ. Παπαδόπουλου:

«Σε αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης και πρώτα από όλα με το Δήμο Βόλου, που από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε την παρουσία μας στην πόλη καλόπιστα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει τη νέα αγωνιστική χρονιά στο σπίτι του, το ΕΑΚ Βόλου. Όχι στο βοηθητικό. Όχι για προπονήσεις. Στο κανονικό σπίτι του και καψούρα όλων των φιλάθλων μας, το ΕΑΚ Βόλου. Επιστρέφει για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, όπου θα διεξάγονται τόσο οι αγώνες, όσο και προπονήσεις. Είπαμε ότι είναι η καψούρα όλων των φιλάθλων μας και έκανα τα πάντα για να την κάνω πράξη μέσα σε 2 μήνες διοίκησης. Είναι μία προσπάθεια που πήρα προσωπικά πάνω μου με μεγάλη ευθύνη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Μπέο, που σαν δήμαρχος και ως προσωπικότητα ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή πως θα δώσει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που έκανε υπομονή, βλέπει τις πράξεις μας και πιστεύει σε μας, κάνοντας υπομονή τόσο καιρό όσο δεν υπήρχαν επίσημα νέα για το γηπεδικό.

Υπάρχουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες όπως μια οφειλή προς τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, για την οποία δεν είχα λάβει καμία ενημέρωση από τον καταστατικό ταμία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ Δημήτρη Πέγιο και αφορά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Και πρέπει να αποπληρωθεί σήμερα και ΑΜΕΣΑ για να ολοκληρωθεί το παραχωρητήριο.

Όταν ολοκληρωθεί θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο νέος ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός Βόλου έχει μόνο φίλους και είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτή την οικογένεια δεν την αγγίζει κανείς. Και όποιος την πολέμησε βιάστηκε.

Γιάννης Παπαδόπουλος»

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top