Διαγόρας: Πολλές ατυχίες πέραν του αγώνα στο Καναλάκι

Ο Διαγόρας ταξίδεψε στο Καναλάκι, εκεί όπου γνώρισε βαριά ήττα από τον τοπικό Αχέροντα με σκορ 4-0, τελειώνοντας έτσι οι οποίες πιθανότητες και ελπίδες υπήρχαν.

Βέβαια, η ομάδα του Διαγόρα πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση από τα τρία αυτά παιχνίδια του ειδικού πρωταθλήματος, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που κρύβονται πίσω από αυτή την εμφάνιση.

Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε όλα από την αρχή.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε το ταξίδι του με προορισμό την αντίπαλη έδρα, όμως τα πράγματα «στράβωσαν» από νωρίς για τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς «έμειναν» με το λεωφορείο στην Λάρισα με πρόβλημα που αντιμετώπισε «τρώγοντας» πολύ χρόνο από το διαθέσιμο που είχε η ομάδα.

Μετά από τουλάχιστον μιάμιση ώρα ξεκίνησε και πάλι. Η ομάδα είχε προγραμματισμένο τραπέζι στις 14:00 το μεσημέρι σε μαγαζί στα Γιάννενα, με το λεωφορείο όμως να φτάνει στο προορισμό του στις 16:00, δυο ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο και στο ώρες πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα.

Μετά από περίπου επτά ώρες συνολικά ταξίδι, οι παίκτες γευμάτισαν και όπως καταλαβαίνει κανείς, και η όρεξη ήταν μεγάλη μετά από τόσες ώρες, αλλά από την άλλη υπήρχε το ματς πολύ άμεσα.

Το λεωφορείο με την αποστολή του Διαγόρα έφτασε στο γήπεδο 17:45, δεκαπέντε λεπτά πριν τη προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Οι άνθρωποι του Διαγορα προσπάθησαν να πείσουν το διαιτητή να καθυστερήσει ελάχιστα η έναρξη του αγώνα, με τον ίδιο να μη δέχεται, με αποτέλεσμα ο Διαγόρας να μπαίνει στο παιχνίδι χωρίς καμία προθέρμανση μετά από πολύωρο ταξίδι.

Στο παιχνίδι, ο Διαγόρας γνώρισε βαριά ήττα και επέστρεψε πίσω με αρκετή πικρία αλλά και πολύ ταλαιπωρία για όσους ήταν στην αποστολή, καθώς δεν ολοκληρώθηκε το ταξίδι όπως θα ήθελαν.

Τέλος, ο Διαγόρας να θυμίσουμε πωα πραγματοποίησε αξιέπαινες εμφανίσεις στα προηγούμενα δυο παιχνίδια με Μηχανιώνα και Ορφέα Ξάνθης, αλλά αν και λίγο ανώτερος δε κατάφερε να αποσπάσει βαθμό η βαθμους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top