Βλάχος στο Blueheart: Στόχος η άνοδος

Στην εκπομπή ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο επιθετικός του Μαγνησιακού, Ηλίας Βλάχος ο οποίος αναφέρθηκε στην νίκη επι του ΓΣΑ και τη συνέχεια.

Για το ματς με ΓΣΑ: Σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε ήττα μέχρι τώρα, παίζαμε οι δυο αήττητες, καταφέραμε να κερδίσουμε. Σημαντική νίκη για εμας σε ένα ματς που πήγε στη δύναμη, πιστεύω δε παίχτηκε πολύ ποδοσφαιρο, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε δυο φορές και να φύγουμε με τους τρεις βαθμους.

Για τη θητεία του: Κάνω τη στρατιωτική μου θητεία, έχω παίξει μόνο τέσσερα ματς, είμαι στην Αρτα, και έχω μείνει λίγο πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: Στόχος ήταν η άνοδος αλλά μετά τις κινήσεις που έγιναν και έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα είναι σίγουρα αυτό που θελουμε να πετύχουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχει αν δε κάνω λάθος 15 με 16 παιχνίδια ακόμη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Για προσωπικούς στόχους: Προσωπικούς δεν έχω, θέλω πάντα να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους δικούς της στόχους και τότε είμαι χαρούμενος.

Για το ματς με Τοξοτη: Σίγουρα θα είναι ένα δυσκολο παιχνίδι, γιατί φέτος βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν δύσκολα και εύκολα. Ο Τοξότης είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά, θέλει προσοχή και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top