Βέργος: Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας προχώρησε ο πρόεδρος της ΑΕ 2002, Νίκος Βέργος μετά το ματς με τον Πυρασο. Η ανακοίνωση:

«Στο ίδιο έργο θεατές ακόμα μια φορά. Το έχουμε δει φέτος τόσες φορές που δεν έχουμε δει ούτε το “Μόνος στο σπίτι” σε τόσες επαναλήψεις. Μιλάω φυσικά για το πρόβλημα που λέγεται διαιτησία που φέτος έχει γιγαντωθεί σε απίστευτα επίπεδα. Πάλι ένα πέναλντι εφεύρεση που ούτε και ο ίδιος ο διαιτητής ήξερε αν ήταν. Άλλαξε δύο με τρεις γνώμες μέχρι να φύγουμε από το γήπεδο και ανάθεμα αν καταλάβαμε τι είδε τελικά. Προφανώς πήγε να πατσισει την τραβηγμένη κόκκινη που έδωσε εναντίον του Πυρασου. Στο τέλος μου είπε νά λέω και ευχαριστώ που δεν μου απέβαλε και δικό μου ποδοσφαιριστή. Θυμιστε μου σάς παρακαλώ να περάσω από βδομάδα στα γραφεία σας να σας φυλησω το χέρι που ήσασταν τόσο καλός. Να μην σχολιάσω δε για την βωμολοχία που χρησιμοποιούσαν οι ποδοσφαιριστές αλλά ο διαιτητής με τα καλά μάτια μάλλον είχε πρόβλημα στα αυτιά. Στης αρχές του πρωταθλήματος, μετά το παιχνίδι με τον Αλμυρό, είχα συναντήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ. Όταν του εξέφρασα τους φόβους μου για την διαιτησία μου είπε πώς αυτός που με έβαλε σε τέτοιες σκέψεις ήταν κακός και προκατειλημμένος. Δυστυχώς κύριε πρόεδρε επιβεβαιωνομαι. Ήμαστε ο τέταρτος σύλλογος που προβαίνουμε σε ανακοίνωση και άλλοι πόσοι που δεν κάθονται να χαλάσουν την ζαχαρένια τους μαζί αλλά είναι και αυτοί αγανακτισμένοι. Και για το τέλος, μην αγχώνεστε κύριε πρόεδρε, δεν θα παραδώσω τα δελτία της ομάδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Δεν έχω σκοπό να γίνω ξανά αφορμή για χιουμορακι.
Υ.Γ1 Αυτή η ανακοίνωση δεν στοχεύει σε καμιά περίπτωση την ομάδα του Πυρασου. Ποτέ δεν είχαμε έχθρα και ούτε υπάρχει λόγος να αποκτήσουμε τώρα.
Υ.Γ2 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας που έδειξαν πως είναι παληκάρια και εννοείται πως άξιζαν σήμερα κάτι καλύτερο».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top