Απινιδωτή απέκτησε η Ακρόπολη

Όσα αναφέρει η Ακρόπολη:

« εΜε την βοήθεια της ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ καταφέραμε να επανδρώσουμε το σωματείο μας με έναν σύγχρονης τεχνολογίας αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή (ΑΕΑ),ο οποίος θα τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις μας, με σκοπό και στόχο να εξασφαλίσουμε όλα τα εφόδια και τη γνώση προκειμένου να διασφαλίσουμε το αγαθό της υγείας για το σύνολο των αθλητριών και αθλητών που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις μας, Υλοποιούμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα προκειμένου το Σωματείο μας και οι εκπρόσωποί του, να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα κατά την διάρκεια των αγώνων. Ο αθλητισμός είναι υγεία και η υγεία προϋπόθεση για τον αθλητισμό!
Τόσα χρόνια στα γήπεδα με φόβο απώλειας ανθρώπινης ζωής, αθλητές όλων των ηλικιών με χρόνια προβλήματα ρίσκαραν στο βωμό του αθλητισμού.Ελπιζουμε να καταφέρουμε με αυτήν την ενέργεια να μην χάνονται στους αθλητικούς χώρους νέοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί!
Στο σωματείο μας συγκαταλέγεται εκπαιδευμένο πιστοποιημένο μέλος για την κατάλληλη χρήση του Απινιδωτή καθώς και με γνώση πρώτων βοηθειών με την συνδρομή του υπεύθυνου γιατρού του αγώνα.
Υ.Γ…….ΑΧΡΕΊΑΣΤΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ….🙏🙏🙏…!»

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top