Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Μαγνησίας

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Μαγνησίας:
«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Μαγνησίας θα ήθελε να συγχαρεί τον “ΒΌΛΟ Ν.Π.Σ.” για την εμπιστοσύνη που δίνει τόσα χρόνια στο πρόσωπο του Βολιώτη προπονητή Μπράτσου Κωνσταντίνου και την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε την φετινή χρονιά,τον Α.Σ. Μαγνησιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Θ. και μετά από μπαράζ την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία και τον συνάδελφο προπονητή Θεοδώρου Αθανασίου, τον Γ.Σ. Θησέα Αγριάς για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΘ,και τον προπονητή του Κόφφα Δημητρίου ,τους συλλόγους Αστέρα Ριζομύλου με προπονητή τον Ζορδομπά Παναγιώτη Πανιωνίου με προπονητή τον Παπαστεργίου Κωνσταντίνο και Σκιάθου με προπονητές το δίδυμο Παπάρα Ιωάννη- Μυγδαλάκη Βασίλειο που ανέβασαν τις ομάδες τους στην Α” τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ όπως και τους συλλόγους Ατρόμητου – , Αχιλλέα Αχιλλείου – ,και Νέων Αθλητών Νίκης με προπονητή τον Κοντοβά Χρήστο.
Ακόμη πολλά συγχαρητήρια στην κ 19 της Νίκης Βόλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του βόρειου ομίλου και τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο και τον βοηθό του Παντελή Βαρβέρη Καθώς και όλους τους συναδέλφους Διπλωματούχους προπονητές του συνδέσμου μας που εργάστηκαν σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού μας και βέβαια στις Ακαδημίες – σχολές Ποδοσφαίρου,καθώς την διοίκηση της ΕΠΣΘ και της διαιτησίας, τους παράγοντες,τους δημοσιογράφους και φυσικά όλους τους αθλητές που είναι και οι πρωταγωνιστές!!
Καλό καλοκαίρι καλή ξεκούραση σε όλους και ελπίζουμε την νέα ποδοσφαιρική χρονιά να γίνουνε ακόμα καλύτερα ποιοτικότερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα»

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top