Ανακοίνωση Πυράσου

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Πυράσου για την σεζόν 2021-22 θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

***Η διοίκηση του συλλόγου μας ευχαριστεί και συγχαίρειτον προπονητή Γιάννη Σιαμέτη, τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, όλους τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική πορεία και την κατάκτηση των δύο τίτλων, πρωτάθλημα και Κύπελλο, για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι τους για να μεγαλώσουν την ομάδα μας, να γράψουν νέες σελίδες ιστορίας και το κατάφεραν τιμώντας την κυανόλευκη φανέλα και κάνοντας κατάθεση ψυχής. Σίγουρα ο μεγάλος στόχος ήταν η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και δεν επιτεύχθηκε, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια σφαγιαστική διαιτησία την τελευταία αγωνιστική. Εξωγενείς παράγοντες ήταν αυτοί που στέρησαν από την ομάδα μας την άνοδο.

***Ευχαριστούμε δημοσίως θερμά όλους τους χορηγούς και πολιτικούς-πολιτειακούς παράγοντες που στήριξαν τη διοίκησή μας με οποιαδήποτε μορφή στήριξης-ενίσχυσης προς τον Πύρασο.

***Ευχαριστούμε δημοσίως θερμά όλους αυτούς που δεν ήταν εκλεγμένοι στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά ήρθαν κοντά μας, έγιναν μέλη της διοίκησης, δούλεψαν, μόχθησαν, προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες.

***Ευχαριστούμε δημοσίως θερμά όλους τους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήριο και βρέθηκαν στους αγώνες μας σε μια δύσκολη για όλους μας σεζόν που αναγκαστήκαμε να δώσουμε τα εντός έδρας στο γήπεδο της Νίκης στον Βόλο. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε αυτούς που ακολούθησαν την ομάδα εκτός έδρας, τους εκατοντάδες που ήρθαν στον τελικό Κυπέλλου στον Αλμυρό, τους δεκάδες φίλους μας που είδαν τα παιχνίδια στην Καρδίτσα, την Στυλίδα, την Αγιά.

***Ευχαριστούμε δημοσίως θερμά όλους τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που προέβαλαν τους αγώνες μας με τα ρεπορτάζ τους, τις δράσεις της ομάδας και κατέγραψαν φωτογραφικά και ειδησεογραφικά τη φετινή μας διαδρομή.

*** Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση για να γίνει οικονομικός-διοικητικός απολογισμός διετίας και να οριστεί ημερομηνία εκλογών.

ΠΥΡΑΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α ΕΠΣΘ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣΘ 2021-2022

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top